Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítsek neki? (kérdésed túl rövid, magyarázatod túl hosszú)
Van egy 17 éves srác, akit már 7 éve ismerek. Elég szoros kapcsolatban vagyunk, de ez csak baráti. Tulajdonképp ő volt pasik közül a legjobb barátom, egészen kb az elmúlt egy évig, ugyanis tavaly ment másik suliba, és ott megtetszett neki egy csaj. Ezt a lányt én ki nem állhatom, már épp csak köszönőviszonyban vagyok vele, de több barátjával is jóban vagyok. A régi haverommal viszont emiatt a lány miatt teljesen összevesztem :/. Többen is mondták, hogy nekik úgy tűnik, mintha féltékeny lennék. De nem féltékeny vagyok, csak szeretném visszakapni a régi barátomat, aki az előtt volt, hogy ezt a csajt megismerte... Van rá esély, hogyha finoman rávezetem a lányt, hogy tetszik a haveromnak, akkor 1. összejönnek, 2. megmondja a haveromnak, hogy nem jön be neki, és hagyja békén, de valahogy a srác újra olyan lesz, mint régen?
17/L
Tisztázzunk valamit: a srácnak csak tetszik a lány, de nincs köztük semmi? Hát ha valóban csak barátság lenne részedről, akkor örülnél ennek, bár nagyon sztem nem kell beleszólnod mások dolgába..
Viszont belőled ellenérzéseket vált ki a dolog, úgyhogy én rá merném fogni hogy többet szeretnél a sráctól, nézz magadba őszintén, és ha ez így van közöld vele, ha elutasít szenvedni fogysz egy darabig, de ha nem mondod meg neki akkor örökre. Vagy legalábbis tovább.. :) és ott marad a "mi lett volna ha mégis.."
Bocs ha tévedek, én így látom abból ahogy leírtad.
Őszintén magamba nézve sem féltékenység. nem is tudnék rá úgy gondolni, hogy több lenne a legjobb barátomnál. leginkább olyan, mintha a bátyám lenne...
és a pasim se örülne neki, ha "felszedném"...
Kedves kérdező!
Az én véleményem az, hogy ha igaz barátok vagytok, akkor: a szerelem mellé elfér a barátság is. Mert lehet neked szeretőd, a legjobb barátaiddal nem hanyagolod el a kapcsolatod. Beszélj a fiúval a barátságotokról (amennyiben csak barát akarsz lenni). Mondd el neki, hogyan érzel most és oszd meg vele gondolataid! Az őszinteséget minden ember legbelül értékeli. Mondd el neki, hogy szeretnéd, ha kapcsolatotok a régi lenne
és meg is beszélhettek egy "haveros bulit".
Sok szerencsét és további szép napot!
utolsó kommented alapján, neked örülni kellene, azért hogy ő szerelmes és boldog
és drukkolni, hogy összejöjjenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!