Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az egyik barátja undorító...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyik barátja undorító stílusban beszél rólam a párom előtt és ő erre nem reagál semmit. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

10 éve vagyunk együtt a párommal. Ebben a 10 évben volt minden jó rossz, kibékülès különköltözès újra összeköltözés stb. De együtt vagyunk és együtt haladunk a céljaink felé. Az egyik haverja aki kb havonta előbukkan elég rossz vèlemènnyel van rólam. Igazából nem bántottam nem vesztünk össze nem is nagyon ismerem. Talán azok alapján ítélkezik amit a külön költözés kor mesélhetett a párom ( az ő verzióját)

Olyanokat írt rólam a haverja neki hogy " hülye picsa" "küld el a K*rva anyjáb" " hagyd szenvedni" "töröld ki az emlèkèt is" stb... Nem értem ezt a megnyilvánulást felőle és azt se hogy a párom miért nem véd meg.

De nem szeretném hogy az életünkben jelen legyen ez a "barát" és csak hergelje.

Mit tegyek? Nem mondhatom hogy ne baratkozzon vele! Amikor felhoztam a témát azt mondta a párom hogy hagyjam ne is foglalkozzak vele.. De engem zavar és előttem leírta magát hogy a szemembe jópofizott a hátam mögött pedig így beszél.

#barát #nemvedmeg
2021. ápr. 10. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a barátod is ilyen stílusban nyilatkozott rólad neki a hátad mögött, ez hozott anyag.
2021. ápr. 10. 18:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég. Ha ilyesmire a barátod semmit nem reagál, az elég ijesztő.

Nem szeretném megmondani, hogy mit csinálj, de azt elmondhatom, hogy én személy szerint nem maradnék meg ilyen "párkapcsolatban".

2021. ápr. 10. 19:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Rólam is nagyon rossz véleménnyel voltak a párom barátai, mert rinyált nekik... Pedig ők nem éltek vele, hogy mekkora tróger volt és teljesen másnak mutatta magát.. nem voltam hajlandó eltűrni a balfékségeit... Ezért én voltam a sárkány.. elmehet mind a francba..
2021. ápr. 10. 19:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk dobd ki!
2021. ápr. 11. 01:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Miért koltoztetek külön? Mennyi időre? Végül miért kezdtétek újra?
2021. ápr. 11. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!