Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, hogyan tartjátok meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, hogyan tartjátok meg a férfit?

Figyelt kérdés
Mennyire érzitek, hogy jól is sikerül?
2021. ápr. 10. 12:53
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Sehogy. Ha menni akar megy, ha maradni akar akkor itt leszek vele. Többet úgysem tudok adni mint amennyim van és nem is ígérek többet. Ilyen játszmákat, mint kiokoskodni, hogy titokzatos legyek meg mindig érdekes, meg nem fogok játszani mert abszolút nem autentikus
2021. ápr. 10. 13:02
 2/7 anonim ***** válasza:
24%
Szex megfelelő adagolásával. Eddig jól megy nálam szebb lányok ellenében is.
2021. ápr. 10. 13:07
 3/7 anonim ***** válasza:
92%

Bezártam a pincébe, lánccal lekötöttem. Biztos, ami biztos, a kajába is keverek egy kis nyugtató, azóta csendben van.

Eddig bevált, még megvan. Folyamatosan figyelem webkamerán.

2021. ápr. 10. 13:07
 4/7 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem egy olyan kapcsolat, ahol a kérdésben foglalt dolog egyáltalán fölmerülhet, az abban szereplő mindkét fél számára mélységesen megalázó, még ha ők maguk nem is tudnak erről. A másik fél iránti tisztelet teljes hiánya, hogy csak egyet említsek. Mégis ki akarna ilyen nyomorúságosan létezni?
2021. ápr. 10. 13:32
 5/7 anonim ***** válasza:
91%

Úgy, hogy olyat választok, aki velem akar lenni, pont. Nem trükközök így vagy úgy, egyszerűen csak a létezésem öröme mellettem tartja. Ahogy engem mellette tart az ő létezése felett érzett örömem :D Ő sem csinál semmi különöset, hogy megtartson, nyilván kommunikálunk és figyelembe vesszük egymás érzéseit/igényeit, de ez azt gondolom, alap minimum bármilyen társkapcsolatban, nem csak a párunk esetében, szóval jah. Full egyetértek az #1 válaszolóval, bármi olyan trükközés, ami nem a személyiségemből adódik, nem autentikus.

Jól működik a módszer, érezhetően nyugodt és kiegyensúlyozott a légkör itthon.

#3 válaszát adom :D

2021. ápr. 10. 13:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem megtartom, nem házi állat. Szimplán odafigyelek rá, hogy szeretve legyen és minőségi párkapcsolatban legyen részünk.
2021. ápr. 10. 15:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Önmagam adom. Működik.
2021. ápr. 10. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!