Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezhet valamit?

Lassan három hónap. Kapcsolatban vagyunk napi szinten és szinte folyamatosan érzem rajta a bizonytalanságot, de az utóbbi 2-3 hétben “durvult” el jobban. Néha azt hiszem, hogy csak játszik.
Lenne esélye nálam, mert én előtte is komolyan terveztem vele, de úgy érzem, hogy szavait neki kellene tettekre váltani.

Nehéz ügy.. a bizonytalanság ne éppen pozitív, de nem lehet, hogy csak megerősítésre vár tőled? Arra nézve, hogy közeledhet irányodba, mert még van esélye nálad.
Mi lenne, ha adnál neki 1-1 "zöld jelzést", azaz lehetőséget, hogy közeledhet? Olyan szituáció pl, amikor segítséget kérsz tőle valamiben. Egyből kiderül, hogy a szavak csak szavak, vagy tettekre is képes érted.
Nyilván 3, max 4 ilyen lehetőség alatt kiderül, mennyire vagy fontos neki.
1-es voltam.

Köszönöm a válaszokat.
Szex nem volt még, az igény meglenne mindkettőnk részéről, de ő azt állítja, hogy nem akar kihasználni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!