Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miert van? Mit erezhet irantam?

Figyelt kérdés

Exem a lany, van baratja es taliztunk naluk, lefekudtem a kanapejara es aztmondta engedjem mar oda, mert nem fer el mondom fekudjon ram es ram fekudt, de aztmondta egy szot se senkinek, kertem puszit azt is adott az arcomra, de csokot azt nem.

Meg mondta hogy latja hogy nem vagyok meg tul rajta, igy van-e, valljam be.

Szerintetek meg lehet valami koztunk?

2020. aug. 1. 16:49
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
De azt mondta o tul van rajtam, akkor miert csinalta ezeket? Meg ha meglat engem meg a haveromat akkor mosolyog rank.
2020. aug. 1. 16:50
 2/15 A kérdező kommentje:
Meg mindig mondja hogy “van aki szereti a fenekemet ja es nem rad gondolok”
2020. aug. 1. 16:53
 3/15 A kérdező kommentje:
Meg a buszon egy par honapja mindig kozelebb jott meg megcsikizett es : meg mindig nem vagy csikis? Kerdest tette fel
2020. aug. 1. 16:55
 4/15 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem elég undorító, ahogy viselkedik. Van barátja, akit konkrétan veled csal, nyilván nem lépett túl rajtad, de akkor nem kellett volna összejönnie egy harmadik személlyel.

Biztosan elengedném. Gondolj bele, a párjával megtette ezt, vele is (ahogy veled is) csak játszik, akkor mi lenne, ha újra összejönnétek. Hogy lehetne ilyen személyben megbízni?

2020. aug. 1. 17:29
 5/15 A kérdező kommentje:
Sosem csalt meg.
2020. aug. 1. 17:39
 6/15 A kérdező kommentje:
Azt mondja szereti a baratjat meg hogy jol megvannak
2020. aug. 1. 17:40
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Naiv vagy. Ha szereti a barátját, akkor miért puszilgat közben téged?
2020. aug. 1. 17:42
 8/15 A kérdező kommentje:
En sem tudom, nem tudok kiigazodni rajta
2020. aug. 1. 17:43
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Kacérkodik mindössze. Szereti, hogy tetszik.

n

2020. aug. 1. 18:53
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Mint no, aki sosem volt ilyen, azt mondom, azt hiszi, a masik lelki, testi erzesei nem szamitanak, ha csak egy ferfi, es neki csak ennyi nagyon jolesik.
2020. aug. 1. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!