Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mi volt? Én voltam a hibás tényleg?
Nem mondom hogy hatalmas bűnt követett el a kérdező, mert nem.
De ostobaság és felesleges volt írnia neki. Sőt! A pasi ezt biztatasnak veheti. Oké személytelen és oké csak egy szó de akkor is. Ha tudom hogy nyomul rám nekem viszont párom van akkor nem keresem a társaságát. Sőt, tudatosan kerulom. Pontosan azért hogy ne legyen félreértés se a pasival se a párommal.
1. AZ én exem anno akkor reagált így, amikor vaj volt a füle mellett, ergo megcsalt. Ha én inni mentem barátnőkkel akkor alkoholista voltam, meg egy ismerősöm csak megakar d*gni, nem örül ha vele bulizom, de közben ő meg csalt, és ordítozott velem. Nem azt mondom, hogy veletek ez van, csak nálam végül így volt. Nem mutatta meg a telóját, folyton dugdosta, szóval nekem megannyi jel volt, amit "nem akartam látni".
2. Én sem értem, hogy miért írsz valakinek, aki udvarol. Nyilván az embernek lehetnek barátai, meg én is ilyen kedves lélek vagyok, de azért azt lehetett várni, hogy a párod erre ki fog akadni a történtek után. De ez most nem akkora gond vagy hiba, amire így kellene reagálnia.
A párod viselkedésének hátterében több ok állhat:
1. lehet, hogy ő csal meg
2. idegbeteg
3. lehet, hogy van olyan előzménye, amiről nem tudunk (eddig is féltékeny volt a srácra csak nem mutatta ki, stb,, és most telt be a pohár)
4. Mondott neki valamit a srác, amiről nem tudunk
stb.
Szóval a lista széles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!