Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok erről a helyzetr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a helyzetről ?

Figyelt kérdés

Sziasztok Hosszú leszek de csak igy tudom leírni mi válójában a gond

19 éves vagyok..elegge önbizalom hiányosnak erzem magam

2 eve össze jöttem egy régebbi ismerősömmel

Elején minden tökéletes volt es nem képzeltem hogy valaki ennyire tud szeretni.

Aztán már lassan egy éve hullik le az álarca...

Rájöttem hogy narcisztikus

Hamar dühbe jon

Nem lehet a szavába vágni véletlenül se ha eszembe jut hirtelen valami

Ha mégis megtörténik ordít velem es különböző szavakkal illet...engem ez egyre es egyre rombol belül

Ha valamit nem ertek elsore

Kiakad es egyből atmegy egy agressziv emberbe es a hangneme is olyan lesz

Nem egyszer volt már olyan hogy erőszakos volt velem...

Nagyon sajnálom ezt a kapcsolatot mert én tényleg akartam es szerintem ezért nem tudom elengedni

Nagyon sok emberrel hadakoztam azért hogy együtt legyünk és megmutassuk szeretjük egymást

Össze vesztem az exevel ilyenek..belementem abba a buta vitába érte, amit az exe indított el mert féltékeny volt..

És rossz végiggondolni hogy ennyi mindent megtettem es beleszálltam ezekbe érte..

És rossz érzés hogy ha szakitunk esetleg.. akkor majd azok az utalok hogy fognak örülni neki.. nem tudom mert vannak ilyen gondolatok a fejemben..

Szeretem nem mondhatom hogy nem

De kezdem erezni hogy nem lehet ezt csinálni barmi áron..

Mentem a menthetőt de néha úgy erzem hogy semmibe nem vagyok nézve

Szó szerint

Egyszer ugy kitudja mutatni a szeretet mint meg senki es nekem ez még jól is esik

Mert látom rajta

Társaságban is kimutatja

Lesi a kívánságaim

Máskor meg egy őrjöngő állat akinek egy rossz szot se lehet szólni es mindig toppon kell lennie az embernek mert ha nem akkor baj lesz

Ti mit gondoltok erről?

2021. ápr. 7. 14:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%

"A kérdés nem az mikor fog véget érni, hanem az mikor?"

Bocsánat! Itt hiba csúszott a gépezetbe!Már fogalmazni sem tudok. A mondat helyesen:

A kérdés nem az véget fog-e érni, hanem az mikor?

2021. ápr. 7. 15:50
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. ápr. 7. 16:10
 13/18 anonim ***** válasza:
73%

"És rossz érzés hogy ha szakitunk esetleg.. akkor majd azok az utalok hogy fognak örülni neki.. nem tudom mert vannak ilyen gondolatok a fejemben.."

Igen, de minden csoda 3 napig tart.

Mi a rosszabb? Hogy az ellenségeid pár napig jót mosolyognak a kudarcodon, majd elfelejtik a dolgok, vagy leélni hosszú éveket egy nárcisztikus mellett?

Nem is tudod, mekkora érték a fiatalság. Én sem vagyok még öreg, de pontosan 19 éves koromra mennék vissza, és másként alakítanám a szerelmi életemet.

"És rossz végiggondolni hogy ennyi mindent megtettem es beleszálltam ezekbe érte.."

Sajnos minél több energiát fektetünk valamibe, annál jobban értékeljük.

Én is a cipővásárlással jövök, mint egy korábbi válaszoló: jobban fogod értékelni ugyanazt a cipőt, ha keményen megdolgozol érte egy gyárban, mintha a szüleidtől megkapnád ajándékba. Ettől még nem a cipőd lesz értékesebb, jobb, hiszen ugyanaz, csak munkád van benne, nagyon sok küzdelmed.

2021. ápr. 7. 16:28
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy magát az érzést megértem, hogy "mások mit fognak szólni".

Erről szól a tinilét. Amikor tinédzser az ember, akkor a környezet megítélése jobban számít mint a saját boldogságunk.

De az évek alatt, ahogy tellik az idő, és ébredsz rá, hogy mennyire kevés időnk van a boldogságra, plusz ahogy idősödsz úgy tesznek rád egyre több helyről egyre nagyobb nyomást, néha teljesen ellentmondásos vagy irreális elvárásokkal szembesül az ember, akkor jösz rá, hogy nem éri meg. Nem lehet mindenkinek megfelelni, nincs jó és helyes út. A te utad van.

Gyermeki lelked egy része még függ a környezet véleményétől.

Most már úgyis kirepülsz a fészekből, kapni fogod a pofonokat, mások sarazását (van kalapja-nincs kalapja) és ahogy idősödsz úgy fogod ezt a mentalitást elhagyni... vagy egy kicsit megkettyensz esetleg összeroppansz, mert az életben mindenki jobban tudja nálad mi lenne a helyes viselkedés.

Fel a fejjel!

2021. ápr. 7. 16:28
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek!
2021. ápr. 7. 16:53
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ez NEM A TE SZÉGYENED. A pasidnak kellene szégyellni magát, aki bántalmaz téged. NEM A TE HIBÁD, hogy pocsékul bánik veled a másik. A Te hibád annyi, hogy tűrsz. Minél tovább tűrsz, annál jobban földbe döngöl. Lépj le, mielőtt gyereket csinál neked.
2021. ápr. 7. 17:52
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy érzed, egyedül nincs erőd kiszállni, kérj segítséget. Akkor is megéri, ha megkapod az "ugye én megmondtam" mantrát. Szólj a szüleidnek, testvérednek, vagy épp azok közül valakinek, akik ellenezték ezt a kapcsolatot. Simán megéri párszor meghallgatni, hogy ők megmondták, ha mellette gyakorlati segítséget kapsz.
2021. ápr. 7. 17:59
 18/18 anonim ***** válasza:

Tehat azért maradnál egy szar helyzetben, mert utálók vannak.

Tehát az utálóid miatt szenvednél. Azosztánigen!

Yt-on van a Mennyországból a pokolba c. kis rövid sorozat, amelyben egy pszichiáter elmondja, mit csináljon az, aki nem tud kilépni egy ilyen kapcsolatból.

Aki ki tud lépni, annak nem kell megnézni, az csak kilép belőle és megtanulja szeretni magát, akkor nincs ráutalva nárciszok majomszeretetére.

2021. aug. 21. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!