Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a helyzetről ?
Sziasztok Hosszú leszek de csak igy tudom leírni mi válójában a gond
19 éves vagyok..elegge önbizalom hiányosnak erzem magam
2 eve össze jöttem egy régebbi ismerősömmel
Elején minden tökéletes volt es nem képzeltem hogy valaki ennyire tud szeretni.
Aztán már lassan egy éve hullik le az álarca...
Rájöttem hogy narcisztikus
Hamar dühbe jon
Nem lehet a szavába vágni véletlenül se ha eszembe jut hirtelen valami
Ha mégis megtörténik ordít velem es különböző szavakkal illet...engem ez egyre es egyre rombol belül
Ha valamit nem ertek elsore
Kiakad es egyből atmegy egy agressziv emberbe es a hangneme is olyan lesz
Nem egyszer volt már olyan hogy erőszakos volt velem...
Nagyon sajnálom ezt a kapcsolatot mert én tényleg akartam es szerintem ezért nem tudom elengedni
Nagyon sok emberrel hadakoztam azért hogy együtt legyünk és megmutassuk szeretjük egymást
Össze vesztem az exevel ilyenek..belementem abba a buta vitába érte, amit az exe indított el mert féltékeny volt..
És rossz végiggondolni hogy ennyi mindent megtettem es beleszálltam ezekbe érte..
És rossz érzés hogy ha szakitunk esetleg.. akkor majd azok az utalok hogy fognak örülni neki.. nem tudom mert vannak ilyen gondolatok a fejemben..
Szeretem nem mondhatom hogy nem
De kezdem erezni hogy nem lehet ezt csinálni barmi áron..
Mentem a menthetőt de néha úgy erzem hogy semmibe nem vagyok nézve
Szó szerint
Egyszer ugy kitudja mutatni a szeretet mint meg senki es nekem ez még jól is esik
Mert látom rajta
Társaságban is kimutatja
Lesi a kívánságaim
Máskor meg egy őrjöngő állat akinek egy rossz szot se lehet szólni es mindig toppon kell lennie az embernek mert ha nem akkor baj lesz
Ti mit gondoltok erről?
"Nagyon sok emberrel hadakoztam azért hogy együtt legyünk és megmutassuk szeretjük egymást"
Ha a legtöbb emberhez hasonlóan működsz, a benned keletkező feszültséget a választott alternatíva felülértékelésével és a nem választott alternatívák leértékelésével fogod oldani. Azt mondod például, hogy igazából az volt a legszebb cipő, amit végül megvettél, a többinek nem volt olyan jó az anyaga, vagy nem mentek annyira a ruháidhoz. Már arra sem gondolsz, hogy a választott cipő világos színű és pár hét alatt össze fog koszolódni: a folyamatnak ezen a pontján minden ellenérvet figyelmen kívül hagysz, hogy megerősítsd az elköteleződésedet. Ilyen a cipővásárlás, no meg a szerelem.
Ha valamilyen új információ vagy élmény ér minket, azt mindig összevetjük a korábbi elképzeléseinkkel, ismereteinkkel, tapasztalatainkkal. Ha a kettő között ellentmondás van, akkor egyfajta belső nyomást, azaz disszonanciát élünk meg. A disszonancia alapvetően kellemetlen állapot, ezért vagy eleve elkerülni igyekszünk (például figyelmen kívül hagyunk a miénktől eltérő véleményeket), vagy a legfondorlatosabb módokon próbáljuk meg enyhíteni: megváltoztatjuk a viselkedésünket, illetve a nézeteinket. Ezek az apró csalások persze ritkán tudatosulnak bennünk, de legalább továbbra is dédelgetni tudjuk azt az illúziót, hogy következetes lények vagyunk.
Ezt azonnal zárd le!
Amit érzel iránta és ami odaköt még tökéletesen jellemzi a bántalmazó kapcsolatokat.
Ennek nincs jövője, de ha még időben kilépsz, neked lehet.
A te életed a te harcod.
A kérdés nem az mikor fog véget érni, hanem az mikor?
Még szenvedhetsz éveket ha nagyon akarsz mellette, hogy mások meg ne szóljanak. De most őszintén? Ebben a dolgoban tudsz büszke lenni? (márcsak azért se legyen igazuk) De magaddal szemben meg nem? (nem hagyod, hogy többé bántson) Ki a fontosabb neked? Akik rajtad köszörülik a nyelved vagy a saját boldogságod?
Nem fordítva kéne élni? Csak magad életét figyelembe venni, ha tévedtél akkor elismerni és tovább lépni egy jobb jövő felé?
Nekem kicsit kifacsarodottan gondolkodsz!
Utolsó
Teljesen igazad van es igen ezt erzem..És nagyon nehéz leküzdenem. Hogy bekell látnom hogy hiába lesz másnak jo meg örülni fog..Nekem megis szerintem ha így halad soha nem lesz jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!