Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy vezetnétek rá a barátnőtö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vezetnétek rá a barátnőtök, hogy másik lánnyal is szeretnétek mellette kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok a barátnőmbe, de egy másik lány is tetszik.

2021. ápr. 6. 19:30
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Egy önző birtokló idióta vagy...ennyi.

Mond meg a nődnek, aztán lehet menni a másikhoz.

N

2021. ápr. 6. 20:22
 22/35 anonim ***** válasza:
4%
21, Miből derült ki számodra hogy birtokló? Nekem éppen ellenkező benyomásom van egy ilyen kérdéstől.
2021. ápr. 6. 20:32
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Te a barátnőddel vagy, vele elégedj meg és ami a legfontosabb, tiszteld és szeresd Őt.

Akár úgy, hogy elmondod a vágyad és ha emiatt (jogosan) szakít Veled, legalább megkapja az esélyt a boldogságra. Egy másik pasi oldalán, aki jobban megbecsüli, mint ahogy Te teszed...

Gondolkozz el ezen.

36/F

2021. ápr. 6. 21:15
 24/35 anonim ***** válasza:
93%
22! Akkor a nőnek is lehet nem? Ja, hogy az már nem tetszik a kérdezőnek...hm.
2021. ápr. 6. 23:47
 25/35 anonim ***** válasza:
88%
24, Ja, csak most látom az egyik válaszát a kérdésben.
2021. ápr. 6. 23:58
 26/35 Joskagaming válasza:
5%
Hát én személy szerint, mivel hasonló helyzetben vagyok, úgy csinálnám, hogy megpróbálok baráti kapcsolatot kialakítani a másik lánnyal (amugy ha jól vettem észre, próbálkozott jeleket küldeni), és nyersen fogalmazva tartaléknak használnám, de attól még kitartanék a barátnőm mellet, és ha valamilyen úton-módon nem jönnének össze a dolgok, akkor egy idő után próbálkoznék nála. De addig is igyekeznék valamilyen baráti, és csak baráti kapcsolatot kialakítani vele.
2021. ápr. 7. 09:16
 27/35 anonim ***** válasza:
89%
Sehogy mert nem vagyok egy senkiházi barom.
2021. ápr. 7. 09:31
 28/35 anonim ***** válasza:
85%
26-os. meg is válaszoltad a nagy kérdést: létezik e barátság férfi és nő között.
2021. ápr. 7. 16:36
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

Szia Gizi!

Hát, a helyzet a következő... biztosan neked is feltűnt, hogy... melletted a Nikit is úgy meg******, *** **** ***** ****.

Nem baj, ugye?

2021. okt. 3. 07:50
 30/35 anonim ***** válasza:
82%

Nem vagy szerelmes a barátnődbe.

Nem tisztáztad az elején, hogy te háremet akarsz tartani.

Nem vagy monogám.

Ha nem akarod, hogy a párod megbetegedjen a hülyeséged miatt, akkor engedd el és ha nem akarod, hogy az a másik szintén megbetegedjen, hagyd békén.

Milyen ember az, aki x évig jól el van a barátnőjével, aztán meglát egy másikat és már cuppanna rá?

Megmondjam?

Olyan ember aki csak a f@rkára gondol.

Tudod kihez vagy hűséges, a saját f@rkadhoz, csakis a saját f@arkadat szereted, nem a barátnődet.

Ami épp megtetszik a f@rkadnak máris szolgálnád ki önző ösztöneidet.

Ego vagy.

2021. okt. 4. 07:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!