Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Előbb el kellett volna már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előbb el kellett volna már hagynom?

Figyelt kérdés

Azért írom ki ezt a kérdést, mert ki kell kérnem most már mások véleményét is.

3 éve vagyunk együtt és közeleg a születésnapom, a héten lesz és már mondta is, hogy tudja hogy lesz de nem fog venni semmit nekem. Mondtam neki, hogy nekem egy szál virág vagy egy csoki is elég lenne, de azt mondta azt sem. Jogosan mondom ilyenkor azt neki, hogy nem is szeret ha még ennyire sem képes értem? Az első szülinapomra egy tortát vett, tavaly pedig azt mondta ha akarok valamit akkor vegyek valamit....Jól esne, ha ő maga adná át nekem a virágot vagy a csokit és jó lenne ha nem kényszernek élné meg. Én mindent megteszek érte. Főzök, mosok, takarítok és próbálok neki mindent megadni pl.: ha valamire mondja, hogy tetszik neki vagy jó lenne neki azt megveszem,a kedvenc ételeit főzöm neki, mert nekem fontos a másik boldogsága.

De ez csak az egyik gondom...azt érezteti velem, hogy bármit ami csinálok az nem jó. Múltkor kicsit kiöntöttem a levest de tök véletlenül és egyszerre azt mondta, hogy balfasz vagyok stb...Ha meg akarom vele beszélni, hogy ne így beszéljem velem ilyen helyzetekben azt mondja hagyjam a hülyeségeimmel vagy menjek pszichológushoz az majd beszélget velem. Ha meg akarom ölelni, mert szükségem van egy kis szeretetre akkor azt mondja vesz nekem egy plüss macit aztán azt ölelgethetem. Ha iszik nem tudom mit hoz ki belőle, mert eléggé rossz hatással van rá az alkohol és múltkor már majdnem meg is vert részegen és meg is fenyegetett. Ezt sem lehetett persze megbeszélni vele.

Úgy tervezem, hogy ha a szülinapom után se változik a helyzet akkor lépek.

Ti előbb léptetek már volna? Felzaklatna titeket is, ha így állna hozzá a szülinapotokhoz?

23N

2021. ápr. 5. 16:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Fuss
2021. ápr. 5. 16:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyennel össze se.jöttem volna. Vagyis az első hasonló húzásánál kuka.
2021. ápr. 5. 17:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ennél a srácnál simán találsz jobbat, de még egyedül is boldogabb leszel.
2021. ápr. 5. 17:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én már előbb leléptem volna.

Igen, felzaklatna, ha így allna a szulinapomhoz. De engem mar a tobbi dolog is felzaklatott volna, amit irtal...

2021. ápr. 5. 17:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi van veled hogy még vele vagy?
2021. ápr. 5. 17:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Azt gondolom, hogy én reagálok túl dolgokat, lehet azért mert elhiteti velem és azt mondja ez csak hiszti...
2021. ápr. 5. 17:30
 7/8 anonim ***** válasza:
65%
Ritka egy normális nő vagy. Sajnálom hogy ilyen veled.
2021. ápr. 5. 18:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Az már mindegy, hogy előbb el kellett volna hagynod. A múlton úgysem tudsz változtatni.

Most viszont a szakítás lenne a megoldás, hiszen írtad, hogy a megbeszélésre, közös megoldáskeresésre egyáltalán nem nyitott. Na meg azért balf*sznak nevezni valakit, mert picit elönti a levest... Sajnos pár évek múlva lehet, hogy ugyanezért már pofon járna tőle.

2021. ápr. 5. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!