Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális nálam?
Sziasztok!
Másfél éve vagyok együtt a barátommal(31), de még nem lakunk együtt. Általában mindig én vagyok náluk de a baj hogy nem nagyon alszunk együtt. Ez miattam van, egyszerűen engem zavar,hogy ott alszik valaki mellettem. Szeretem a barátom nem erről van szó,csak én csúnyán alszom na :D horkolok ráadásul nyitott szájjal 😭 mondjuk ezt egyszer kétszer felemlegette hogy horkolok ő nevetett ,én szégyelltem magam azóta fel sem meri hozni ezt. Ez még talán elmenne ,de a reggeli ébredés rémálom . Az igazság az hogy ronda vagyok reggel. Hajam mint a széna, az arcom zsíros, és szemöldökön néha külön életre kel este. És szükségem van hogy víz érje a szemem,különben nem látok jól. Ezt ilyenkor megoldom úgy hogy előbb felébredek mint ő és rendbe szedem magam. Nem sminkelek csak a szokásos rutin. Ezek mellé az is közre játszik hogy ő az alsó emeleten van ami baromira hideg,a matraca kőkemény a párnája lapos,és a rend is külön fogalom.Persze, tudom ezeket meg lehet beszélni meg is tettük aminek az lett a vége az új matrac drága,a külön albi drága, a fűtés drága. Amit talán kihagytam hogy amikor csak a mamája van otthon akkor alszom ott . Amikor a rendes családja (apa, anya, nővére, unokaöcsi) akkor nem. Én egyszerűen akkor nem tudok felmenni se pisilni se enni annyira kínosnak érzem ugyanis a nappaliban tartózkodnak mindig és át kell mennem rajta a fürdőig. Most reggel menjek fel olyan fejjel? Tudom, tudom hisztis vagyok...de félek hogy megbántom azzal hogy vissza utasítom mindig,persze eddig megértő de ...
Esetleg, aki volt már hasonló helyzetben az hogy kezelte hogy ne érezze ennyire intimnek ? Aki tud tanácsokat, tippeket annak örülnék, és köszönöm!
24L

Megértem, hogy fejszéjez a helyzet, ez nem hiszti szerintem. Ő amúgy miért nem tud sosem nálad aludni? Te másokkal laksz?
Szerintem ha komolyan gondoljatok a dolgot, akkor kénytelen leszel kicsit határozottabban fellépni, hogy találjátok valamilyen köztes megoldása, mert ez hosszútávon nem hangzik olyan életképesnek.

Az, hogy a párod ne láthatna olyannak, amilyen vagy, szerintem magyon nagy erőfeszítést igényel és nem éri meg a befektetett energiát...
De arra, hogy nem érzed jól magad náluk érdemes lenne kitalálni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!