Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a párod legrosszabb tulajdonsága? Csak őszintén, hisz úgyis tudjuk, hogy senki sem tökéletes, a kedvesetek sem.
Figyelt kérdés
2021. márc. 31. 12:12
21/27 Sunshinedoll válasza:
Két hatalmas hibája van, de igazából a lényege mindkettőnek ugyanaz, szóval számolhatjuk egynek is: nem gondolkozik pontosan ugyanúgy, mint én VAGY nem olvas a gondolataimban.
Sokkal egyszerűbb lenne a kommunikáció szerintem.
22/27 anonim válasza:
Rendetlen, hanyag, számára az időbeosztás nem létezik, jelzem ez azzal jár, hogy mindenhonnan elkésünk ez már nekünk törvényszerű, ezektől ki tudnék futni a világból. Ha valakinek bármi megoldó tanácsa van ezzel kapcsolatosan, írjon! 😂
23/27 anonim válasza:
Nincsenek tervei, céljai, csak él egyik napról a másikra, úgy kell könyörögni egy sima sétáért is. Így évek alatt ez kezd nagyon fárasztó lenni
24/27 Sunshinedoll válasza:
Az én válasz miért nem hasznos? Valaki megmondána, köszi.
25/27 anonim válasza:
Nem képes elmondani, ha bántja valami. Mindig ki kell húzni belőle
26/27 anonim válasza:
Kikeres egy borzasztó filmet a TV-ben, ami engem egyáltalán nem érdekel, aztán elalszik, horkol, én elkapcsolom a TV-t és hirtelen felébred, majd megszólal, hogy ne kapcsoljam el, mert nézi. Aztán fél perc múlva megint horkol tovább 😂😂😂
27/27 anonim válasza:
Elég lusta és rendetlen, illetve mindenen leáll vitázni mindenkivel. Nem veszekedni, csak vitázni, érvekkel és kultúráltan, Pl. filmekről, életbeli dolgokról, vallásról, stb.. De engem akkor is idegesít. :DD De így szeretem, és nem változtatnám meg a személyiségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!