Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom sokszor olyan stílusban írkál, mintha valami havarja lennék. Mi lett vele?
4 es 8!
Na a en exem is ilyen volt az elejen a kapcsolatunknak! Amikor meg rozsaszinkod meg minden volt. Sot konkretan egy olyan sztorira is emlekszem, h a panaszkodott a fonokere, h mutatott neki valami csajt az utcan, mikor lent cigiztek es milyen gaz volt mar meg jajjjajjj...
Aztan a kapcsolatunk vegefele mar elottem a telon beszelt ki egy csajt hosszan a baratjaval....h igy durrantana meg ugy...
Szoval ne higgyj el mindent, amit a kapcsolat elejen mond...kozel se mindig az az igazsag, sot.
Nem a 4-es/8-as vagyok de az én párom is magasról tesz más nőkre, pedig nem mondanám, hogy 7 év együttlét a kapcsolat eleje lenne. Ráadásul mindkettőnknek első kapcsolat.
A legjobb barátai közül egy olyan mint ő rá sem néz másra, egy olyan aki falja a nőket, egy pedig aki finoman megjegyzi ha tetszik neki egy nő. Attól, hogy te pont szarul jártál nem lesz minden férfi egyforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!