Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak akkor tesz bàrmit a kapcsolatért, ha "rezeg a léc"?
Alapvetően nem akarja szorosabbra fűzni a kapcsolatot.(pl többször találkozzunk, közös progik) Ami engem zavar. Kissé "hideg", vagy közömbös.
De ha konfliktus van és bűntudata van, vagy akár a szakítás szélét "súroljuk", akkor mindig "megmozdul". Kedves lesz, hagy érvényesülni, azaz a kedvemre tesz, normális lesz, ill partner a kapcsolatban.
Magától meg nem, leginkább csak akkor, ha van vmi baj is és "muszàj" már "megmozdulnia", tenni vmit, alakitani magán valamennyit.
Hogyan lehet ebben élni?
Alapvetően amugymeg rendkivul egyszeruen le szoktam mindenkit caekkolni es nagyon jo dontésképességem is van.
Van aki repul azonnal is, van akiben meglátok vmi ráciot vagy potenciált, kapacitast amit ki akarok hozni.
A mostani srác nekem most kicsit feladja a lecket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!