Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagáltál volna ha ezt a választ kaptad volna barátnődtől?
7éves kapcsolatban vagyunk külön kasszán. Nem nagyon számolunk be egymásnak a dolgainkról. Hol ő hol én vásárolok a közösbe.
Takarítottam a kocsiját és találtam benne egy friss blokkot és kérdeztem este hogy mit vett. Erre a fejemhez vágta h nem mindegy neked?- én se számoltatlak el. Azt gondoltam h 7éves kapcsolatban csak megkérdezhetem.
Én magamnak nem veszek szinte semmit ő nálam sűrűbben vesz dolgokat..
Ha az a megegyezés, hogy külön kasszán vagytok, és nem szóltok bele, mire költ a másik, akkor részéről végülis jogos a dolog. De én el se tudom képzelni, hogy ne mondjak el ilyeneket páromnak, pedig mi is külön kasszán vagyunk még. Ettől függetlenül mégis érdekel a véleménye, és őt is az enyém.
Ha nem érzed így jónak, beszélj vele, hogy szeretnéd, ha jobban megosztanátok ezeket az információkat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!