Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32-33èves nők teljesen kivan zárva!? hogy 22-23èves férfial összejönnètek és ha igen. miert?

bar en 31 vagyok, de valaszolok. nem sok eselyt latok ra, hogy egy tolem 10 evvel fiatalabb sraccal komoly kapcsolatom legyen. tegyuk fel, hogy erettebb a koranal, IQ/EQ megvan, de akkor is, altalaban ennyi idosen meg tanul az ember, egyetemre jar, meg emellett bulizni, ez annyira mas eletszakasz, mint amiben en vagyok, hogy nehez lenne azonosulni.
nem tudom elkepzelni, hogy o megerte az en problemaim, en meg az oveit. nem annyira tudok mar azonosulni, ha valaki a zh-krol meg szivatos tanarokrol panaszkodik, o meg valoszinuleg nem tudna mit kezdeni a ‘mid-life crisissel’.
tehat nem passzolunk, ettol fuggetlenul lehet, valami kotetlenebb, szex-kozpontu dologra vevo lennek, de komolyra nem latok sok eselyt.

nem lattam a kommentjeid.
igy mqr kicsit mas a helyezet, de ettol fuggetlenul fenntartom, hogy ez egy teljesen mas eletszakasz, mas problemakkal, mas igenyekkel.
illetve ha valki csak azert akar velem osszejonni, mert 10-el idosebb vagyok, az sem szimpi.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!