Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm háziállatot szeretne, én még nem. Mi a megoldás?
Ez most nem kérdezőhöz szól (el se olvasd), hanem néhány kommentelőhöz: hallottatok már kompromisszumokról?
Az úgy baromira nem játszik, hogy a pár egyik tagja elhagyja a saját lakóhelyét, barátait, ismerőseit, családját, addigi életét, hogy együtt lehessen a párjával, hogy a párjának ne keljen semmin változtatnia, pusztán azért, hogy onnantól a feje fölé legyen tartva, hogy "az én házam, az én szabályaim,örülj hogy egyáltalán itt lehetsz".
Nem tudom, hogy ez a tapasztalatlanság miatt nem világos, vagy pedig ennyire semmibe veszitek a párotokat, de hosszútávú kapcsolatot nem lehet fenntartani ilyen hozzáállással.
Ez megint ez az áldozat kártya.
Én elköltöztem a falumból, ezért nekem jár egy merci vagy én más helyen kell, hogy dolgozzam emiatt az én dolgaim többet érnek.
Ha nem akart volna, nyilván nem kellett volna odaköltözni.
Azt mondod, hogy a másik nem áldoz fel semmit. Oké. Akkor én meg azt mondom, hogy van albérlet havi 100/fő és ott sem biztos hogy lehet állatot tartani.
Nem kell mindenhova ezt az áldozatkártyát bedobni mert elhiszem, hogy a 21. században ez most menő, de nem áldozat ő sem. A saját döntéséből ment oda. Ha haza akar költözni a szüleihez akkor hazaköltözik, ahol megint nincs állata.
Pénzt nem keres elméletileg, a háztartásba pénzt nem ad. Terhet róni a másikra megint, mert jön egy alibi indokkal nem fer.
Még egy kérdés.
Ha Te és a barátod elköltöztök valami idegen helyre. Egyikőtök sem ismer ott senkit stb stb. Akkor megint kinek a szava érősebb? Aki szarabbul keres, mert ő szarabbul keres, vagy akinek stresszesebb a munkája? Esetleg a nő szava mindig több mint a férfié ilyen esetben? Ha az egyik kövér a másik nem akkor ki az áldozat?
Ugye mekkora baromságok ezek? Ezek pedig semmi mások mint a "feláldozott valamit" szöveg továbbfejtései. Érzelmi vitát/problémát generálni a semmiből is lehet és a megoldás is csak az lesz amit kisír a probléma kiötlője. Az a probléma meg ami tényleg ott van legtöbbször kevés módon oldható meg, de az bárki által.
Senki nem kényszerítette a kérdező párját, hogy odaköltözzön, amellett hogy még tanul. (mert ez is le lett írva). Kereset nélkül minden anyagi felelősség a kérdezőre hárulna, azon felül, hogy fizeti a kaját/rezsit szerintem ha nem akar háziállatot, akkor a párjának igenis meg kell értenie, hogy nem lesz háziállat a lakásban.
Ez a kompromisszum a lány részéről, hogy ha már minden fizetve van neki, akkor nem akar egy újabb koloncot a kérdező nyakába sózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!