Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni?
Férjemmel közel egy éve lesz hogy együtt vagyunk.
Az ő barátai nem szívlelnek,ennek az okát nem tudom de a legfőbb problèma az hogy elváltam és 3 gyerekem van./sejtésem szerint/
Nos.A férjem mellettem állt,ezzel nincs gond én soha nem mondtam hogy ne tartsa velük a kapcsolatot,mégsem jártak össze.
Az egyik ilyen jó barátja mellesleg a kollegája is,aki folyton piszkálja/szekálja velem.például:messengere küld neki egy pohár sört...jaj te ilyet úgyse ihatsz nem engedi az asszony.
Egy éve ez megy,és addig-addig tömik a fejét míg végül gond lesz.(értem ezalatt,hogy ha napi x órában a negatívumot hallgatom elöbb-utóbb ez befészkelődik az agyamba)
Sajnos a férjem abszolút nem tudja ezt a helyzetet kezelni és lerendezni ezt a faszit.Teljesen konfliktuskerülő csendes ember.
Szerintem az lenne a megoldás ha munkát váltana.?
Vagy ez rossz ötlet?
Azért érdeklődöm mert mi tényleg boldogok vagyunk,de folyamatosan áskálódnak ellenünk amit már nem bírok és szerintem ő sem.
7 es
Tényleg nem engedem,kenyéren és vizen tartom.
Ez irónai,a hapsi unatkozik.

A barátok nélkül is baj lesz 3 gyerek mellett.
Nem vagy még terhes a 4.el?
Azért szekálják, hogy kapjon már észbe.
Milyen baj lesz 3 gyerek mellett?
Miért kell észbe kapnia?
Egy éve ez megy,érdekes csak ez a faszi szekálja más nem.

Az ő barátaI nem szívlelnek... ezt te írtad. Akkor nem csak ez az egy.
Olyan baj, hogy a gatyája is rátok fog menni.
Észbekapni azért kell, mert valószínűleg van hátsó szándékod, különben nem mentél volna hozzá valakihez, akit jóformán nem is ismersz. (Ne mondd hogy "közel egy év"alatt kiismerted)
Bár azt nem írtad mennyi idősek a gyerekek, de egy ismeretlennel lakatod őket egy fedél alatt.
Ebből az szűrhető le hogy elég felelőtlen is vagy.
Te dolgozol?
Jézus Atyaúristen.
Na körülbelül olyan szinten lehetsz mint ők.
Igen,képzeld 2 helyen dolgozom.
Megadjam hogy hol?
Attól hogy hozzámentem milyen hátsó szándékom lehet?
Nálam ez mást takar.
Hátsó szándékként az én felfogásomban az szerepel,hogy pont ez az,valakivel nem kötöm össze az életemet,hanem csak hetyegek vele mikor jól esik.
Elhalmoztatom magam ajándékokkal,elvitetem magam wellness hétvégékre.Kihasználom.Nyilván szeretem azért vagyok vele.
Nem fogok tudni ismeretlenül magyarázkodni,mert igen aki ostoba annak ez jön le.
Azért írtam hogy a barátai mert egy házaspárról van szó,ennek a párnak a két tagja,férfi és nő áskálódik.De leginkább a férfi.
Pár hozzászólással korábban írta valaki hogy miért érzem magam kellemetlenül mert elvált,3 gyerekes anya vagyok.
Pont ezért.
Mert mindenki azt tolta anno a pofámba,hogy inkább maradjak az exemmel aki 2xer megcsalt és nehogy lépjek.
Mikor léptem,napokon keresztül írtak üzenetet,hogy mekkora bátorság kell ehhez,egyedül maradni 3 gyerekkel.
Szóval ne gyere itt nekem a fene nagy tudásoddal,mert szerintem fogalmad sincs arról mi az a mèlypont.
És amikor a mélypont legmélyén voltam,azt mondtam egyszer fog jönni aki szeret,3 gyerekkel elfogad,büszke lesz rám,támogat és igazi társam lesz.

Ühüm.
Te most tulajdonképpen mit vergődsz itt? 😃

2-es válaszoló vagyok... szóval a férjed melletted nyomkodta a telefont te meg véletlenül pont elolvastad :D hát nem tudom, mikor párommal egymás mellett telózunk, én max akkor nézek rá az ő képernyőjére ha mutat valamit... az, hogy elolvass konkrétan bármit nem "véletlen", hanem konkrétan nézed kivel mit levelezik, ami baromi gáz. És akkor állításod szerint a házasságotok jó és magától nem megy velük sehova... nyilván
Ebből is kristálytiszta, hogy mekkora kontrollmániás vagy, sajnálom őt, eleve a konfliktuskerülő jelleme miatt biztos, hogy rengeteg elnyomott dolog van benne emiatt...

Azt gondolsz amit akarsz,bármit mondhatnék úgyis ezt gondolnád.
Leld ebben örömöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!