Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már nem vonz a barátnőm hiába?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem vonz a barátnőm hiába?

Figyelt kérdés

7éve vagyunk együtt. Nem mondom h extrém súly de +15kg van rajta, de én vékonyan ismertem meg.

Próbáltam segíteni neki, de ahogy láttam hogy inkább nekem fontos az ő egészsége úgy hol kedvesen hol épp ahogy gondoltam de kimondtam amit éreztem, hátha valami hat rá.

De semmi..az se téríti észhez hogy a kevés érintés oka lehet esetleg a túlsúly..

Nyugodtan eszik este 9kor, lefekvés előtt csoki..

2021. márc. 28. 20:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
És mi a kérdés? Te megpróbáltál hatni rá több féle képpen is, de úgy tűnik őt nem érdekli. Ez esetben nem tudsz már mit csinálni, helyette nem tudsz fogyni. Szóval két lehetőséged maradt, vagy elfogadod vagy szakítasz vele.
2021. márc. 28. 20:45
 2/11 A kérdező kommentje:
Voltatok már hasonló cipőben, változtatott a párod?
2021. márc. 28. 20:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez a tipikus jele , amikor az egyik fél már annyira belekényelmesedik a kapcsolatba az eltelt idővel, hogy szarik mindenre, mert ha eddig jó voltam a páromnak xy évig, akkor az sem baj, ha elhízok (esetedben) vagy eltunyul az egyik fél stb. Ilyen hosszú kapcsolatban ilyenek már fellépnek a fenn említett dolog miatt. Ha nem tudsz rá hatni és maga se veszi észre, akkor közösen elkell dönteni, hogy mi legyen meg kell beszélni a dolgokat és változtani. Ha nem akar változást, akkor döntsd el, hogy tovább nézed ahogy hízik vagy te lépsz és elhagyod.
2021. márc. 28. 20:52
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
Tulajdonképpen neked nem az egészsége zavar, hanem így nem tetszik. Azért ne keverd a kettőt. És ha ő így jól érzi magát nem hiszem hogy tenni fog ellene. Max ha tényleg elmondod neki, hogy neked jobban tetszett régebben, de ez elsülhet rosszul is.
2021. márc. 28. 21:01
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Változtatni max akkor fog, ha őt is zavarja, hogy hízott. Ha nagyon erőlteted, lehet a te nyomásodra is oda fog figyelni, viszont ez esetben ez valószínűleg csak ideiglenes lesz. Amíg neki nincs rá igénye, hogy vékonyabb legyen, amíg ő jól érzi így magát, nem fog tartósan odafigyelni rá, hogy ne nasizzon meg sportoljon többet, mert gondolom úgy érzi, hogy nem éri meg. Nem gondolom, hogy bármelyikőtök is rossz lenne, csak nem passzolnak az igények. Te vékony lányt szeretnél, ő meg nem akar diétázni és akkor akar csokit enni, amikor épp megkívánja. Ez pedig így nem fog működni, ha mindkettőtök tartja magát a saját álláspontjához.

Ezért is írtam, hogy mivel próbáltad már több féle képpen is, innentől ne nagyon reménykedj a változásban. Ha neked ez nem elfogadható, akkor szakíts, ennyit tudsz tenni.

2021. márc. 28. 22:09
 6/11 A kérdező kommentje:
Már elmondtam neki hogy nem igazán tetszik de nem hatotta meg. A másik az egészségén is látszik már..
2021. márc. 28. 22:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Azért nem hatotta meg, mert őt nem zavarja annyira. De nem értem ezek után miért várod, hogy hirtelen a semmiből majd megváltozik. Erre minimális az esély. Nem teljesen kizárt, lehet később meggondolja magát, de erre felesleges várni, ha neked így nem elfogadható ő és a kapcsolatotok, akkor inkább szakíts. Azzal, ha tovább célozgatsz arra, hogy nem tetszik így, nagy eséllyel csak azt éred el, hogy rosszul fogja magát érezni, csökken az önbizalma, de egyáltalán nem biztos, hogy nekiáll miatta diétázni. Ez így egyikőtöknek se lenne jó, ha ennyire zavar, akkor tényleg inkább szakíts vele.
2021. márc. 28. 22:33
 8/11 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem hagyd el. Nem kell parázni, nagyon hamar fog talalni másik férfit.
2021. márc. 28. 23:14
 9/11 anonim ***** válasza:
62%
Szoktatok tartalmasan beszélgetni, minőségi időt együtt tölteni? Ha nem, akkor nem a súlyfelesleg a baj.
2021. márc. 29. 13:06
 10/11 anonim ***** válasza:

8.

Így van,szakíts hagy találjon magának egy kövér férfit.

2021. márc. 30. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!