Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne tenni a helyében?
Egyik haverom kért tőlem tanácsot mit tegyen. 7éves kapcsolatban van bnőjével és 3.éve laknak együtt. Dolgoznak de vannak hullámvolgyeik mint mindenkinek. Az elején letisztázták ha minden ok lesz gyerek,lagzi.
Viszont azt mondta a haverom hogy ahogy teltek az évek ő ezen nem gondolkodott élte a napokat tette a dolgát. Most már teszi a bnője a megjegyzéseket eljegyzés és gyerek kapcsán. Ő egyszerűen az évek alatt erre nem figyelt hogy szintet lépjen...
Ahogy mesélte neki a szex nem fontos, szóval nem amiatt volt eddig is vele és önálló nem kell őt kiszolgálni vagy takarítani utána.

egyszerű. csajjal akar maradni? szeretne gyereket? ha mindkettőre igen a válasz, akkor vágjanak bele. mert mindig lesz kifogás h miért lehet a családalapítást, esküvőt halogatni.
Ha bármelyikre nem a válasz, akkor mondja el a csajnak.

szerintem a barátnőnek igaza van, 7 év után mire várnak?
vagy ha a haverod nem így gondolja, legkorrektebb dolog lenne, ha megmondaná.
Ha meg "nem tudja mit akar", akkor az egy "nem".
A szexnek pedig fontosnak kéne lennie, attól még lehet vele azért, mert szereti.

Ne haragudj, de durva, hogy ezt két férfi nem tudja eldönteni. :D
Én tudnám, mit tanácsolnék, ha egy barátom ilyennel jönne. Ha ő is akar lagzit és gyereket, vágjon bele, ha pedig nem akar, akkor nem kell tovább egymás idejét húzni. Minden azon múlik-e, hogy megegyeznek-e a célok, bár ha eddig nem foglalkozott vele, akkor szerintem nem.

7 év után ez természetes. Meglépi és indul a babaprogram, vagy nemsokára vége lesz a kapcsolatuknak.
Ha a nő gyereket akar, nem fog így vele maradni.

Ez azért egy kicsit ciki. Mindenesetre szerintem nem lesz egy ilyen bizonytalan személyből valami jó családos apa, úgyhogy én azt tanácsolnám, hogy hagyja el a lányt. Ha ő nem tudja, hogy mit kezdjen az életével, de a barátnő igen, akkor a csaj idejét és lehetőségeit ne csessze már el.
Aki a gyk-n kérdezgeti, hogy legyen-e családja, na annak tuti ne legyen... "haverod", persze hogy a haverodról van szó 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!