Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a helyében?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyében? Felhívnátok vagy sem?

Figyelt kérdés
Haverom 3 éve élt a barátnőjével az ő lakásában. Sajátját eladta, egyrészt kifizette adósságait egyrészt közös házat terveztek venni. Ma egy veszekedés alkalmával a barátnője azzal fejezte be a dolgot, hogy "szedd a cuccod és takarodj!". A veszekedés kb úgy zajlott, hogy a haverom kifogásolt valamit kb egy mondatban erre a csaj elkezdett kiabálni vele, volt egy 5 perces kirohanása a haverom felé és a végén kidobta. Tettlegesség nem volt, sőt szinte szóhoz sem jutott tovább a haver. A csaj jól tudta, nincs hová mennie, rokonok sincsenek közelben,vagyis szó szerint az utcára. Persze amikor elindult akart a csaj valamit mondani de ekkorra már a haveromat ez nem érdekelte és elment. Ennek kb 7 órája. Azóta nem keresték egymást. Én azt mondom ne keresse a csajt, félretett pénze van, keressen albérletet. Ő megbeszélné. De aki szeret kidob az utcára?
2019. aug. 22. 22:05
 1/7 Diazepam ***** válasza:
76%
Ezek után még fel akarja hívni? Nincs töke?
2019. aug. 22. 22:07
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Azért emögött jóval több van valószínűleg amit nem tudsz. Senkinek nem lesz csak úgy a semmiből, komoly előzmény nélkül kirohanása egy mondat miatt. A barátnőnek valószínűleg nagyon régóta tele van már a töke a haveroddal és most jutott el arra a szintre, hogy elege lett. Valószínűleg ezért akar beszélni vele, tudja ő is, hogy sok vaj van a füle mögött.
2019. aug. 22. 22:13
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Na persze egy mondat miatt kirohanása lesz és 5 perc után utcára teszi a haverod. .ahaaa. Én azért meghallgatnam a másik felet is. Az mind szép és jó amit elmondott de általában megszèpítve adják elő a barátoknak barátnőknek az emberek.
2019. aug. 22. 22:20
 4/7 anonim ***** válasza:
97%

"haverom"

Még annyi tökösség sincsen benned, hogy leírd, te rólad van szó.

2019. aug. 22. 22:28
 5/7 A kérdező kommentje:

Ja, persze 4 es, én vagyok. Remélem jobban alszol ezek után.

Tobbieknek: nem voltam ott de amit mondani szokott az általában ül. És valami féltékenységi téma volt, a haverom kifogásolt valami találkát valami más csávóval. Ez ütötte ki a biztosítékot. Nekem az elbeszélésből úgy jött le, hogy kényes témára tapitott ra, ezért lett a kirohanás.

2019. aug. 22. 22:59
 6/7 anonim ***** válasza:
23%
Ez utóbbi alapján úgy tűnik, hogy a lány meg akarta előzni, hogy kiderüljön az igazság és kidobják.
2019. aug. 23. 02:38
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Féltékenységi téma, itt van a kutya elásva.

Gondolom a haverodnak nem ez volt az első húzása, valószínűleg mindig ment a hiszti, ha a barátnője ellenkező neműek társaságába ment, gondolom most telt be a pohár.

Nekem is volt hasonló párom, mindig kaptam a megjegyzéseket

2019. aug. 23. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!