Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak tényleg dominánsak akarnak lenni a kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2021. márc. 27. 15:31
4/7 anonim 

válasza:

1 szerintem te nem lehetsz 44/F, mert ő úgy írná, hogy "dominant alpha male".
5/7 anonim 

válasza:

Én nő vagyok, és sokszor megkaptam már hogy én akarok az lenni, pedig ez nem igaz. Pont azt várom, hogy tőlem mindenképp legyen dominánsabb. Nekem ez fontos, hogy igazán férfiként tudjak rá nézni.
Ezért is vagyok egyedül régóta. Én nőként mindenben helytállok egyedül is, nyűgöt nem veszek a nyakamba.
7/7 anonim 

válasza:

21F
Nem. Én például a családi/baráti körökben mindíg próbálok központi szerepet betölteni amit tekinthetünk egyfajta hajlamot a dominanciára de párkapcsolatban a viselkedésem élesen ellentétet mond.
Én a páromban a gyengédséget, törődést, megértést keresem és sokszor úgy jön le mintha én lennék a "gyengébb" kettőnk közül.
Szóval tekints élő példának :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!