Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg bocsájtanál egy fél csókot?
2.5 éve vagyok a barátnőmmel, és mikor 3 napig fasirtban voltunk lekapta egy gyerek. A csajom nem dugta ki a nyelvét
a dologból komolyabb nem lett. Megbocsátanátok, vagy hagynátok hogy egy sza*keverő gyerek a markába röhögve örüljön, hogy emiatt eldobunk 2.5 évet? 24/F
valaki azt is elfogadja, ha a bnője prosti
minden férfi saját magában érzi mennyire sajátítja ki a bnőjét és mennyire nem
hát akkor mit csinált a barátnőd?
akkor nem fél csók volt, hanem a pasi megpróbálta lesmárolni, nem ?
amúgy első vagyok
igy volt 19.29
akkor hibás a csajom?
vagy csak abban, hogy gesztusokkal bátoritotta a gyereket,
vagy nem bátoritotta hanem csak közvetlen volt vele és a gyerek ezt értette félre? a gyerek pofátlan mert tudta h együtt voltunk ezalatt.
Én is közvetlen vagyok általában félreértenek de nem kapnak le ha nem akarom ha véletlenül szájon csókol olyan pofont kap h a heréi is megérzik.Engem pont a múlt hétvégén csalt meg a barátom(bnőm választotta le a seggrészeg hapsim a csajról) nagy nehezen megbeszéltük ,most próbaidős.te tudod mennyire vagy képes ezek után megbízni benne.
L 22
Fél csok? miez ember. xD
Én ugy mondanám h a csávo probálta le smárolni a csajod de nem jött neki nagyon össze.
Am meg te tudod h menyire bizol az aszonyodban.
Felesleges lenne 2 és fél év párkapcsolatot emiatt eldobni.
a csajom nem vágta pofon. akkor lehet hogy a csajom is akarta? úgy tudtam meg hogy be blöfföltem a csajomnak hogy a gyerek elmondta.
utána a gyereknek is be blöfföltem hogy a csajom elmondta és csak lestek és abbol tudtam meg hogy volt valami de a csajom a lelkemre kötötte hogy a gyerek volt a ludas amit el is hiszek mivel a gyerek 2 fejjel magasabb a csajomnál ERGO a csajom nem tud hozzá felágaskodni tehát az a gyökér hajolt le...
a csajomnak én vagyok a fontos, nem tudom mit tegyek...amugy nem mondta volna el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!