Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A probléma hogy ha szüleim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A probléma hogy ha szüleim nem ismerik a barátom családját?

Figyelt kérdés
Én találkoztam már velük kétszer, de a szüleim sosem. Azt mondják jobb lett volna hogy ha valami ismerős férfival jövök össze, akinek ők is ismerik a szüleit.
2021. márc. 25. 11:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az en szuleim se ismerik parom csaladjat, mondjuk nalam anyam 300kmre lakik, apam meg eleg maganak valo, nem szeret ismerkedni, meg hat teljesen mas vilag a ket csalad ilyen szempontbol.
2021. márc. 25. 11:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
miféle probléma ez? nem a szüleidnek ismerkedsz, hanem magadnak. (az én anyám egyébként következetesen elzárkózik másoktól)
2021. márc. 25. 11:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Miért, mindenáron kéne? Párommal 20 éve ismerjük egymást, de nem azóta vagyunk pár, jóval később lettünk. Az én szüleim nem kedvelik őt, nem is mehet hozzájuk. Párom apukája meghalt, mikor még kicsik voltak, anyukáját máig nem ismerem, nem tartják a kapcsolatot, fogalmam sincs, miért.
2021. márc. 25. 11:29
 4/10 anonim ***** válasza:
72%
Nem probléma, sőt. Attól még, hogy ti együtt vagytok nekik nem kell semmilyen viszonyban lenniük egymással. A szüleid lehet, hogy egy 50 fős faluban szocializálódtak, de ma már nem így működnek a dolgok.
2021. márc. 25. 11:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Nektek kell szeretni egymást, nem a szüleidnek.
2021. márc. 25. 12:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Mi 3 eve vagyunk egyutt, 2 eve egyutt is elunk. De a szuleink meg sosem talalkoztak :D szerintem nem ezen mulik.
2021. márc. 25. 12:39
 7/10 A kérdező kommentje:
Mert a szüleim szerint probléma, hogy nem tudják honnan származik a barátom, lehet hogy a családtagjai tök bunkók.
2021. márc. 25. 12:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

és akkor mi van, ha nem tudják, honnan származik?

és akkor mi van, ha vannak bunkó családtagjai?

lassan áttehetnénk a kérdést a tini kategóriába.

2021. márc. 25. 12:50
 9/10 anonim ***** válasza:
A felnőtt ember kapcsolata azt két emberre tartozik nem anyura meg apura , van akinek nincsenek szülei meg rokonai mondjuk csak 1 testvére arra akkor mint mondanak , ne kezdj ilyennel mert egészségtelen..
2021. márc. 25. 13:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Férjem szülei és az én szüleim az esküvőnkön találkoztak először. Nincs ebben semmi.
2021. márc. 25. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!