Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet megérteni hogy még nem akarok gyereket?
Ő szeretne de én mondtam ha nem tud várni akkor nem állok az útjába, meg fogom érteni.
Szinte minden nap a gyerek a téma, de más fontos dolog van amiért nem lenne most jó pl most kezd el vállalkozni az én életemben is vannak gondok magammal amit meg kell oldanom.
Ő erről tud de nem érti??- nincs szex, ha szexelni akár mindig gyere csináljunk babát, úgyse fogok mert nincs itthon óvszer ( egyéb okok miatt) és ő abbahagyta a tabit.
Ha jól értem, arról van szó, hogy te pillanatnyilag nem akarsz gyereket, nem egyáltalán soha. Egy jól működő kapcsolatban ezt meg kell tudni beszélni a feleknek. az infóink alapján te ezt többször elmondtad a barátnődnek, én a helyedben még egyszer utoljára nagyon nyomatékosan elmagyaráznám neki és megkérném, hogy döntse el, hogy ennek tudatában maradni akar-e. A másik oldalról neked is nyíltan el kéne mondanod, hogy ha most nem is, de a jövőre nézve mik a terveid a témában, a barátnőd is megérdemli, hogy tisztán lássa a kilátásokat.
Kérd meg, hogy ha ennek tudatában folytatni szeretné a kapcsolatot, akkor legyen szíves onnantól leakadni a témáról, mert senki nem akarja azt hallgatni, hogy "gyere, csináljunk babát", ha már ezerszer kifejezte, hogy nem akar - nem véletlen, hogy a szexuális életetek is megsínyli a konfliktust. Ami a védekezést illeti, ha meg szeretnétek menteni a kapcsolatot, szerintem mindketten elég felnőttek vagytok ahhoz, hogy utánanézzetek a többi lehetséges védekezési módszernek és közösen kialakítsátok a stratégiát.
Szerintem itt mindkettőtökkel van valamennyi baj. A barátnőddel/feleségeddel több, hiszen ő olyasmit akar rád erőltetni, amit nem akarsz. Nem tart téged tiszteletben, miközben kikészít a gyerektéma erőltetésével.
Veled viszont az a probléma, hogy még te magad sem tudod, hogy mikor szeretnél, vagy egyáltalán szeretnél-e gyereket. Nem tudod neki megmondani sem azt, hogy bocs drágám, én a tudatos gyerekmentesség mellett döntöttem, de azt sem, hogy akkor szeretnél gyereket pl., amikor lecsitult a járvány. Magaddal szemben nem baj, hogy bizonytalan vagy, és amíg nem tudod azt mondani, hogy szívből szeretnél gyereket, addig ne is vállalj. Ez a helyes döntés, ezt jól csináltad eddig is. Neki viszont fogy az ideje. Ő nő, és minél később vállal gyereket, annál több komplikáció léphet fel a terhesség és a szülés után. Ráadásul ő már nagyon szeretne anyuka lenni.
Ezen az segíthetne, ha TE meghoznál egy döntést, és nem csak hárítanál, halogatnál. Hiszen így benne van az is a pakliban, hogy 5-6 év múlva sem fogod még úgy érezni, hogy gyereket szeretnél, és akkor ő lesz 33-34 éves. Akkor pedig úgy fogja érezni, hogy mindig csak hitegetted, hiába voltál te magad is bizonytalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!