Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most vagy ő önző, vagy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most vagy ő önző, vagy én vagyok túlérzékeny?

Figyelt kérdés
6 hónapja vagyunk együtt,múlthéten volt urológián és megerősödött a gyanú,hogy papilloma vírusos. Én kűldtem el miután fura szemörcs szerű valamik vannak az intim zónáján, amit ő mindig a borotválkozás utáni irritációra kente. Én hülye meg hittem. A lényeg annyi hogy ma nekem van időpontom kenetre, hogy kiderűljön megfertőzött-e vagy sem. Úgy volt, hogy jön velem, tegnap előtt meg bejelentette, hogy ő ma megy teniszezni, nem tud jönni, meg hogy ő is egyedül volt urológusnál (mondtam neki hogy elkisérem, ő nem akarta). Még ő van /volt kiakadva, hogy miért lettem tiszta ideg. Túl nagy elvárás, hogy előbb helyezzen egy hülye edzésnél, főleg így, hogy ő miatta meg a HPV - je miatt van ez az egész!?
2021. márc. 23. 17:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom....én mindenképp a páromat választanám! Egy az, hogy nem hagynám magára, a másik meg, hogy ezzel értékesebb leszek számára, a társa leszek aki mellette áll. ez a normális nálam-
2021. márc. 23. 17:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem egy empatikus felnőtt ember, az biztos.
2021. márc. 23. 17:25
 3/9 anonim ***** válasza:
8%
Miért nem oltattad be magad hpv ellen ?
2021. márc. 23. 17:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
#3 Az oltás nem ad minden mutáció ellen védelmet. Van vagy három variáns és legfeljebb egyre működik.
2021. márc. 23. 17:28
 5/9 Savlekotő ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy ti sokáig együtt lesztek,főleg h le se tojja mi van veled,megfertőz,biztos nem a legyektől kapta el vírust sem..
2021. márc. 23. 17:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én neked adok igazat.

Vagy legalább mondja meg hogy kellemetlen elkísérnie, legalább tudnád.

De igen, sztem ez alap lenne, hogy elmenjen veled, főleg ha ezt szeretnéd.

2021. márc. 23. 18:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem Téged marasztallak el, hanem őt.
2021. márc. 23. 18:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, szerintem az lenne a minimum, ha ő fertőzött meg, hogy elkísér a vizsgálatra.
2021. márc. 23. 18:53
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Amikor azt mondta hogy elmegy veled akkor nem tudta hogy lesz edzése? vagy ha utána beszélte le az edzést akkor miért nem másik időpontra?

Éretlen és önző.

2021. márc. 23. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!