Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most vagy ő önző, vagy én vagyok túlérzékeny?
Figyelt kérdés
6 hónapja vagyunk együtt,múlthéten volt urológián és megerősödött a gyanú,hogy papilloma vírusos. Én kűldtem el miután fura szemörcs szerű valamik vannak az intim zónáján, amit ő mindig a borotválkozás utáni irritációra kente. Én hülye meg hittem. A lényeg annyi hogy ma nekem van időpontom kenetre, hogy kiderűljön megfertőzött-e vagy sem. Úgy volt, hogy jön velem, tegnap előtt meg bejelentette, hogy ő ma megy teniszezni, nem tud jönni, meg hogy ő is egyedül volt urológusnál (mondtam neki hogy elkisérem, ő nem akarta). Még ő van /volt kiakadva, hogy miért lettem tiszta ideg. Túl nagy elvárás, hogy előbb helyezzen egy hülye edzésnél, főleg így, hogy ő miatta meg a HPV - je miatt van ez az egész!?2021. márc. 23. 17:16
1/9 anonim 

válasza:

Hát nem tudom....én mindenképp a páromat választanám! Egy az, hogy nem hagynám magára, a másik meg, hogy ezzel értékesebb leszek számára, a társa leszek aki mellette áll. ez a normális nálam-
2/9 anonim 

válasza:

Nem egy empatikus felnőtt ember, az biztos.
3/9 anonim 

válasza:

Miért nem oltattad be magad hpv ellen ?
4/9 anonim 

válasza:

#3 Az oltás nem ad minden mutáció ellen védelmet. Van vagy három variáns és legfeljebb egyre működik.
5/9 Savlekotő 

válasza:

Nem hiszem hogy ti sokáig együtt lesztek,főleg h le se tojja mi van veled,megfertőz,biztos nem a legyektől kapta el vírust sem..
6/9 anonim 

válasza:

Én neked adok igazat.
Vagy legalább mondja meg hogy kellemetlen elkísérnie, legalább tudnád.
De igen, sztem ez alap lenne, hogy elmenjen veled, főleg ha ezt szeretnéd.
7/9 anonim 

válasza:

Nem Téged marasztallak el, hanem őt.
8/9 anonim 

válasza:

Hát, szerintem az lenne a minimum, ha ő fertőzött meg, hogy elkísér a vizsgálatra.
9/9 anonim 

válasza:

Amikor azt mondta hogy elmegy veled akkor nem tudta hogy lesz edzése? vagy ha utána beszélte le az edzést akkor miért nem másik időpontra?
Éretlen és önző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!