Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy ha együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voguelilias kérdése:

Miért van az, hogy ha együtt vagyunk a barátommal akkor minden rendben van ha meg külön akkor meg olyan mintha nem is akarna engem?

Figyelt kérdés
Tegnap rákérdeztem,hogy szerelmes-e belém.Ő ezt írta: Határozottan mondhatom, hogy igen. Rákérdeztem h esetleg van e más valaki a háttérben, azt mondta h nincs.Nemtudom, hogy mitévő legyek. Lehet, hogy csak szeretne nélkülem is lenni anélkül hagy esténként beszélnénk? Nővérem is azt modnta, hogy amikor együtt vagyunk látja rajta, hogy szeret de amikor meg nem akkor meg olyan lekezelő velem.Én 17 ő 19 éves.
2008. dec. 4. 16:19
 1/4 anonim válasza:
szerintem beszélj a barátoddal minél elöbb!!!!!!!!!!!!!!!!
2008. dec. 4. 16:35
 2/4 anonim ***** válasza:
hát nálunk is hasonló a helyzet, szóval az én barátom is ha kettesben vagyunk majd felfal, meg nem enged el és 5 percenként mondja h szeret, deh a haverjai előtt, meg az utcánmeg bárholcsak nem itthon, már olyan mintha nem is szeretne, vagy letagadna vagy nemtom... Deh ehhez én már hozzá szoktam mert, tudom h szeret, csak nem az a romantikus típus, hogy a haverjai előtt is felvállalja.. illetve nemminden haverja előtt... Szerintem nálatok is lehet ez a helyzet, kérdezz rá.. És ha ilyen akkor fogadd el így.
2008. dec. 4. 16:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát nekem ne mondja senki, hogy az normális, ha az az ember, aki szeret, lekezelő BÁRMILYEN szituációban is... Ne legyen már akkora jófej, hogy bárki előtt lekezel Téged, és szeressen ugyanúgy a barátai előtt is. Szerintem is beszélj vele, mert ez előbb-utóbb fel fog benned gyülemleni.
2008. dec. 5. 15:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát igen egyet értek az utolsó hozzászólóval. Ha szeret viselkedjen BÁRKI előtt ugyanúgy. Probáltam bezsélni erről vele, de csak azt mondta, hogy nem ezt én gondolom rosszul pedig nem. És, hogy ő nemtudja mitől ilyen...
2008. dec. 5. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!