Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is igaza van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is igaza van a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

Van egy lány barátom, évek óta ismerem. Egyetemen vagyunk szaktársak, mindig együtt tanulunk, minden beadandót együtt csináltunk. Közös országos versenyre készülő projektünk is van.

Néha egyetem után elmegyünk mekibe vagy ilyesmi, vagy ha bent van városban, akkor is néha találkozunk.

Ezek borzasztóan kiverték nála a biztosítékot. Zokogott, hogy ne találkozak vele kettesben, sőt tanulni se akarja, hogy tanuljunk együtt úgy ha csak ketten vagyunk. Szóval borzasztóan kiakadt.

Mondtam neki, hogy elmehetünk 3-asban is valahova, vagy 4-esben mert amúgy van palija. Ismerje meg. De hallani sem akar arról, hogy találkozzon vele.

Egyébként a szak 90% lány, amire járok. Plusz nagyon csapatmunkás tipus vagyok. Meg egyébként tényleg barátok vagyunk.

Szerintetek is érthető, hogy ennyire kiakadt? Ti is kiakadtatok volna? Semmi okot nem adtam gyanúra, mindig elmondtam neki, hogy hol vagyok épp.

2021. márc. 21. 10:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
87%
9es szerintem inkább ne reklámozd, hogy mennyire primitív vagy, nagyon égő.
2021. márc. 21. 12:51
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem jogos, nekünk a férjemmel külön baráti körünk van, ismerjük is egymás barátait, vannak férfiak-nők vegyesen. Soha nem voltam féltékeny egyikre sem, és ő se az én barátaimra, pedig a covid előtt még gyakran kocsmáztunk külön haveri társaságban is hajnalig. Elég hisztis és éretlen a barátnőd, szerintem nyugodtan elmehetnétek négyesben valahova. Esetleg szervezz kettesben programot és “véletlenül” fussatok össze a haverlánnyal meg a palijával, hátha megtörik a jég és a csajod is lenyugszik.
2021. márc. 21. 14:07
 13/13 A kérdező kommentje:

Nem sok ideje vagyunk együtt, kb 10 hónap. Eleinte nem szolt semmit. Az elmúlt pár hónapban egyébként összesen 3x találkoztunk, azok is részben valamilyen iskolai cucc miatt voltak. Aztán egyszer csak kiömlött belőle a semmiből.

Egyébként 24 évesek vagyunk mindketten.

2021. márc. 21. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!