Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt engednem kéne?

Figyelt kérdés
Párommal egy évig együtt éltem, most a vírus miatt mindketten haza költöztünk az ország másik végébe. Az egy év alatt szinte 2x találkoztam a barátnőmmel, akkor is csak maximum egy órára, mert párom már veszekedett velem. Tegnap este átmentem hozzá, (2 percre lakik tőlünk.) Viszont a mostanában keletkezett sok stressz végett annyira jól esett kikapcsolódni vele, hogy a kijárási korlátozások végett maradtam még egy órát,amit a páromnak is megírtam. Ő mondta, hogy menjek haza, de nem mentem. Utána egész este meg volt sértődve, nem is válaszolt,tudta jól, hogy korán kelek, mert ma volt még reggel dolgom, ő ennek ellenére beivott és hajnali 3 órától fél 4-ig hívogatott, majd mikor kinyomtam lehordott, hogy milyen egy gusztustalan nő vagyok.
2021. márc. 21. 10:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Miert vagy egyutt egy ilyen gorennyel? Nekem egyszer probalna meg megmondani valaki hogy mit tehetek es mit nem, repulne. Legyen egy kis tartasod, es mondd meg neki hogy felnott no vagy nem mondhatja meg neked hogy mit csinalsz.

Ez a hajnali reszeg hivogatas meg a hab a tortan, nekem egyertelmu szakitas lenne.

2021. márc. 21. 10:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ő még nem felnott. Azt se tudja mi az hogy párkapcsolat.
2021. márc. 21. 10:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Nyilvánvaló, hogy azt hitte, valójában egy pasinál alszol... Aludni sem tudott, és ezért hívogatott. Volt ilyen exem, óriási hiba ilyen emberrel együtt maradni, hidd el nekem!
2021. márc. 21. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!