Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy szolitsam őt ami nem nyálas?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szolitsam őt ami nem nyálas?

Figyelt kérdés
2008. dec. 4. 15:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Attól függ h fiú az illető vagy lány!XDD Mert azért az nem mind1!!!!
2008. dec. 4. 15:54
 2/12 A kérdező kommentje:
fiu 16 eves amugy
2008. dec. 4. 15:55
 3/12 anonim ***** válasza:
10%
gennyes tusnak vagy redvás szendvicsnek.. milyen már ez? a jó a farkam mérete meg a gáz ez meg az kérdések mellett, hogy elszaporodtak már az ilyen kérdések. hogy szólítsd? a nevén *******.
2008. dec. 4. 15:56
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj.. ha igazan szereted es o is teged akkor nem letezik olyan becezgetes ami nyalas.. ha pedig nem szereted igazan akkor miert becezgetned ?
2008. dec. 4. 16:00
 5/12 A kérdező kommentje:
Ha en aszitem ide azert irjuk a kerdeseket h adjanak valaszt nem pedig leugasatok...na koszi szepen
2008. dec. 4. 16:08
 6/12 anonim ***** válasza:
65%
Tigrisem, eletem, husi.. stb
2008. dec. 4. 16:18
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerelmem, kicsim, picim, babám, baba, drágám, életem,édesem, szivem... hirtelen ennyi jut eszembe így szólítom a szerelmemet:) (18, lány)
2008. dec. 4. 16:47
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Sztem ezt nem kell eltervezni majd úgyis jön magától legalábbis nálam mindig így volt, észre sem vettem és már volt beceneve a páromnak:)
2008. dec. 4. 16:49
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Vagy szólítsd a nevén, én rühellem, ha becéznek, kivéve a saját becenevemen. :)
2008. dec. 4. 18:13
 10/12 Srapnel ***** válasza:
100%
Én két barátnőmmel is elkezdtem azt csinálni (amit egyből vettek és belementek a játékba), hogy amikor már unalmas volt a cica-mókus kisemlős tengely, rátértem a többi emlősre, aztán jöttek a madarak, hüllők, kétéltűek (pl. kisbéka), amikor már abból is kifogytunk, jöttek a növények. :) Hatalmasakat lehet röhögni, amikor valamelyik előáll a borzzal, mandrillal, vagy a csikóhallal. Nem mellesleg jól szórakoztok és rengeteg állat nevét megtanuljátok.
2008. dec. 5. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!