Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tegyem nyomatékossá a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem nyomatékossá a kérésem?

Figyelt kérdés
A párom folyamatosan idegen nőket jelölget be Facebookon. Számtalanszor megkértem már, hogy mivel régóta együtt élünk, ne tegye. Soha semmiben nem korlátozzuk egymást, de én nem látom értelmét, hogy párkapcsolatunkban férfiakat nézegessek, meg jelölgessek. Megalázónak érzem.. Hiába teszem szóvá, mondja, hogy nem fogja.. aztán ugyanúgy folytatja, mert szerinte ebben semmi nincs. Nagyot kérek?

2021. márc. 20. 14:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
57%
Bejelöli és? Vagy folyton beszélget is az újakkal? Mert akkor lényegében ismerkedik....
2021. márc. 20. 14:41
 2/16 anonim ***** válasza:
43%

Nem kérsz nagyot, teljesen igazad van.

De lehet a párod azért teszi, mert szeretne magának attól még több ismerősöket. Nem tagadás, mindenkinek jól esik, ha több ismerősei lehetnek, több emberrel lehet jó viszonyban és több ember támogatja.

De tényleg, ha van párja, akkor ne társkeresés céllal jelölgessen másokat, hanem mondjuk csak baráti, vagy ismeretség céljából.

2021. márc. 20. 14:42
 3/16 anonim ***** válasza:
94%

Ez valami kényszeresség, akkor is csinálná ha ebben a pillanatban összecuccolnál és lelépnél. Hozzá tartozik, része a személynek.

Gondolom nem 1-2 jelölésről van szó, akikkel van pl. közös ismerős, hanem folyamatosan repülget ismeretlenekre. Szerintem azért csinálhatja, mert kell neki annak az illúziója, hogy bármikor megkezdheti másokkal a flörtölést ha kedve van, vagy úgy hozza a sors (pl. ha szakítanál, már lenne is kikre repülni). Aztán ki tudja, lehet már voltak csetelgetések is, csak nem tudsz róla. A másik, hogy ebben az esetben biztos nem random jelölget nőket, hanem átnézegeti a profiljukat és aki számára szimpatikus, arra fog rányomni.

Nem ismerem a helyzetet, abból agyalgattam csak amiket leírtál, szóval ne vedd 100%-ra.

2021. márc. 20. 14:49
 4/16 anonim ***** válasza:
85%
Ha zavar es nem valtoztat akkor vagy szakits vagy tanuld meg elfogadni
2021. márc. 20. 15:00
 5/16 anonim ***** válasza:
16%
Igazából nehéz beleszólni abba, hogy a párod a saját facebookjában mit csinál, mert a saját facebookja olyan, hogy "én házam, én váram, azt csinálok benne, amit akarok."
2021. márc. 20. 15:02
 6/16 anonim ***** válasza:
63%

Nem nagyon ertek eggyet veletek.en eggyut elek a parommal Mar 5 Eve.

En Mar akkor kidobnam a parom ha csak bejelolne eggyetlen egy not is ,vagy noket nezegetne ELOTTEM .

22/N

2021. márc. 20. 15:30
 7/16 anonim ***** válasza:
55%

Ha valakit tényleg szeretünk, akkor tiszteletben tartjuk a saját magán életét, mert az, hogy facebookon mit csinál szíve joga.

De ha téged hanyagol, nem szán rád időd, más lányokkal találkozik, akkor nyomós ok arra, hogy nyugodtan bűntudat nélkül kidobd.

2021. márc. 20. 16:06
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedik, keresi az új csajozási lehetőségeket. Illetve ez egy célzás is lehe feléd, ha pl a csajok igen vonzók. Őszintén meglep, hogy a kommentelők nagyrésze szerint ez normális egy kapcsolatban.
2021. márc. 20. 16:26
 9/16 A kérdező kommentje:
Engem is őszintén meglepett, kedves utolsó. Köszönöm hogy válaszoltatok.
2021. márc. 21. 12:33
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van,ez nem normális.
2021. márc. 23. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!