Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem nyomatékossá a kérésem?

Nem kérsz nagyot, teljesen igazad van.
De lehet a párod azért teszi, mert szeretne magának attól még több ismerősöket. Nem tagadás, mindenkinek jól esik, ha több ismerősei lehetnek, több emberrel lehet jó viszonyban és több ember támogatja.
De tényleg, ha van párja, akkor ne társkeresés céllal jelölgessen másokat, hanem mondjuk csak baráti, vagy ismeretség céljából.

Ez valami kényszeresség, akkor is csinálná ha ebben a pillanatban összecuccolnál és lelépnél. Hozzá tartozik, része a személynek.
Gondolom nem 1-2 jelölésről van szó, akikkel van pl. közös ismerős, hanem folyamatosan repülget ismeretlenekre. Szerintem azért csinálhatja, mert kell neki annak az illúziója, hogy bármikor megkezdheti másokkal a flörtölést ha kedve van, vagy úgy hozza a sors (pl. ha szakítanál, már lenne is kikre repülni). Aztán ki tudja, lehet már voltak csetelgetések is, csak nem tudsz róla. A másik, hogy ebben az esetben biztos nem random jelölget nőket, hanem átnézegeti a profiljukat és aki számára szimpatikus, arra fog rányomni.
Nem ismerem a helyzetet, abból agyalgattam csak amiket leírtál, szóval ne vedd 100%-ra.

Nem nagyon ertek eggyet veletek.en eggyut elek a parommal Mar 5 Eve.
En Mar akkor kidobnam a parom ha csak bejelolne eggyetlen egy not is ,vagy noket nezegetne ELOTTEM .
22/N

Ha valakit tényleg szeretünk, akkor tiszteletben tartjuk a saját magán életét, mert az, hogy facebookon mit csinál szíve joga.
De ha téged hanyagol, nem szán rád időd, más lányokkal találkozik, akkor nyomós ok arra, hogy nyugodtan bűntudat nélkül kidobd.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!