Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kívánja a szexet?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel kapcsolatunk elején sokat szexeltünk, legalábbis heti 3-4 alkalommal találkoztunk egy héten és akkor több alkalommal is akár. Összeköltöztünk és ez még így volt egy évig mostanában viszont nem akar. Mindig mondja hogy fáradt, nincs kedve, inkább aludna. Mondtam neki, hogy ez nem normális szerintem. Erre azt mondta, hogy lehet a hormonháztartásával lehet gond mivel engem szeret, de nincs kedve szexelni és mással se szexelne. Magának sem csinálja. Mi a teendő? Fog.gátlót nem szed egyébként.2021. márc. 20. 02:09
11/16 anonim válasza:
Elég gyakori a hormonzavar, nekem is van, ugyanúgy nincs libidóm. Csinálni kellene egy trombózis panelt, hormonvizsgálatot, aztán fogamzásgátlóval meg lehetne próbálni beállítani. Ha össze-vissza jön a menzesze, akkor még valószínűbb.
Az is lehet, hogy csak megunta a szexet veled, és épp kihűl a kapcsolat.
12/16 anonim válasza:
Én barátnőm is ilyen a vírus miatt. Amikor elmegyünk kirándulni vagy valami akkor helyre rázódik kicsit.
Sajnos a nők érzelmi alapon szexelnék és ha depisek akkor nincs sok kedvük hozzá.
13/16 anonim válasza:
A baj az hogy valószínűleg téged nem kíván. Van más tünete? Ha nincs akkor ez a hormon dolog csak kifogás hogy ne kínlódj a szexen,ha nem kifogás akkor keres orvost és nem húzza hetekig.
14/16 exronin válasza:
Ha otthon van egy éve és te nem mozgatod, nem viszed sehova, akkor ne csodálkozz.
15/16 anonim válasza:
Pajzsmirigy, bolygóideg, vagy mellékvese probléma is állhat a háttérben.
16/16 KrisztianHale válasza:
Sziasztok! Hasonló helyzetben, mint a kérdező. Szerintem itt szükség lenne tudni a korotokat, (vagy lehet csak engem érdekel), talán úgy mások is több tanácsot tudnának adni. Mivel másodszor vagyok ebben a helyzetben, ezért én sajnos pesszimistán gondolok a helyzetre. Az első kapcsolatom 6 évig tartott. Valójában valljuk be, (aki nem ilyen férfi, annak nem kell), hogy azért tényleg hajlamosak vagyunk figyelmetlenek lenni egy idő után. Nekünk a szexhez talán negyede annyi "leki jóllét" sem szükséges, mint a nőknek. Tényleg Te is próbálj a párodra jobban odafigyelni, meghallgatni és ha vannak dolgok, amiken ismét és ismét összevesztek, mert a dolog/téma téged zavar (nálam van ilylen), próbáld Te is meghallgatni Őt, én is igyekszem jobban odafigyelni mostanában ezekre a számomra zavaró dolgokra. A legegyszerűbb gondolat számomra talán a leglogikusabb, ha együtt szeretnén maradni, akár életünk végéig is, az, hogy nekünk egy csapatot kell alkotnunk. Ki kell egészítrnünk egymást, ezért nincs is értelme a vitáknak, mert nem versenytársak vagyunk, hogy valamelyikünk megnyerjen egy-egy vitát, hanem egy pár. Szóval úgy értelmes, ha mindkét fél elfogadja olyannak a másikat, amilyen, mert mindkét félnek vannak olyan tulajdonságai, amit a másik nem kedvel. De egészítsük ki egymást. Halgassátok ti is meg egymást. Ez a legtisztább út. Na meg nem is egy értelmes dolog a szexre alapozni a kapcsolatot. De hát férfiak vagyunk, nincs szex "nyilván valami baj van". Vagy bennünk, vagy a párunkban. Ha meg esetleg a párom, tovább akarna lépni, azt sajnos előbb-utóbb úgyis bekövetkezik. Jobb is az ilyenre nem gondolni! Jó lenne, ha csatlakoznának ehhez a kérdéshez nők is, akár 50+ is, hogy többe tudjon a két nem egymásról. Szerintem nő és férfi sosem fogjuk tudni egymást megérteni teljesen. Talán jó is ez így. Sok boldog együtt töltött évet kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!