Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért esik ennyire nehezére...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért esik ennyire nehezére hogy megmaszírozzon?

Figyelt kérdés
Annyira imádom ha megmaszíroznak, annyira el tud lazítani. Sokszor kérem a párom de mindíg nemet mond és egyszerűen olyan jól esne néha főleg hogy napi 12 órát dolgozok és fáj a lábam meg a derekam. Persze azt elvárja hogy én meg simogassam a hátát.

2021. márc. 17. 20:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle...🤷🏻‍♀️
2021. márc. 17. 20:56
 2/11 anonim ***** válasza:
85%

Én sem masszírozok, gyűlölöm. Nem vagyok masszőr, szar csinálni.

De van masszőr néni, aki engem is masszíroz, elküldöm hozzá.

2021. márc. 17. 20:56
 3/11 anonim ***** válasza:
57%
...talán nem masszőr?
2021. márc. 17. 21:01
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
+ ne simogasd te se, ha neked ez teher vagy kellemetlen. Senkinek nem kellene olyan dolgokat elvállalnia ami neki nem kellemes.
2021. márc. 17. 21:02
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
Az enyém is igényli, meg is szoktam nyomkodni meg ő is engem. Ha nincs kedvem akkor máskor bepótolom, szerintem nem egy nagy szám ezt megtenni a másikért.
2021. márc. 17. 21:31
 6/11 anonim ***** válasza:
42%
Én sem szeretek masszírozni, nagyon nehezemre esik, így megtrtem a párodat. Ha a covidnak vége lesz, vegyél masszázsbérletet inkább, ne őt fàraszd ezzel.
2021. márc. 17. 22:15
 7/11 anonim ***** válasza:
95%
Hát nem tudom. Szerintem azèrt az ember ilyenkor nem fél óra izomnsomorgatást vár, csak egy erőteljesebn simit esetleg lóbalzsammal. Az orált sem 100%ig kellemes mindig csinálni, mégis megtesszük a párunkért. Ha nagyon megkéred és úgy sem teszi meg, ritkán sem, én elgondolkoznék hogy szeret-e. Oké ha neki heppje hogy utál masszírozni akkor megértem. De alapesetben ha nagyon látjuk, hogy a párunk vágyik valamire, és nekünk nem fájna megtenni, nem tudom miért olyan nehéz. De biztos én vagyok hülye :D
2021. márc. 17. 23:41
 8/11 anonim ***** válasza:
35%
Lehet, hogy egyszerűen nem tudja, hogyan kéne jól csinálni? Eseteg vesd fel, hogy elmentek együtt egy masszázstanfolyamra.
2021. márc. 18. 00:27
 9/11 anonim ***** válasza:
21%

Nem szereti nagyon az érintést. Fél a vírustól. Nem akar közben csacsogni, mert nincs/nem akarja az érzéseit kifejezni közben. Nem szeret/akar annyit veled lenni.

Én egy női lábat szívesen megmasszíroznék.

2021. márc. 18. 05:28
 10/11 anonim ***** válasza:
94%
Nekem akkor nagyon jó dolgom van, minden este megmassziroz. Nem kérem, magátol teszi :-) De persze tudja hogy imádom!
2021. márc. 18. 05:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!