Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sosem lesz számára közömbös?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem lesz számára közömbös?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Páromnak korábban volt egy 7 éves kapcsolata,amelyből 2 gyerek született. Anno a nő hagyta el a páromat. Úgy veszem észre,hogy számára még a mai napig fontos ez a nő, a kapcsolatunk elején többször elmondta,hogy sosem tud mást úgy szeretni,mint ezt a nőt.Azóta eltelt 6 év,jogy együtt vagyunk,de nagyon bizonytalan vagyok. Ha megkérdezem nyilván nem mondaná meg,hogy szereti,még ha így is lenne. Szerintetek ez valós félelem vagy én reagálok túl?

2021. márc. 17. 15:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Biztos elvan veled különben nem lennetek 6 éve együtt"

Azért az "elvan" nem ugyanaz, mint a "szeret".

2021. márc. 30. 10:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem ugyanaz az elvan és a nagyon szeret ez így igaz!De erre vannak az életben példák.Velem az exem 15 évet lehúzott például közös gyerekek is vannak végül én hagytam el es pont ezért mert sose szeretett igazan. Ennek ellenére nem csavargott nem csalt meg. De mikor szétmentünk bevallotta h igen ez volt a baj nálunk h szeretett valamilyen szinten de nem igazán! Magyarul elvoltunk a langyosvizbe és ebből lett elegem. Kérdés a kérdezőt mennyire szereti a párja? Nálunk mivel nem szeretett igazan sose én ezt éreztem is. Abban mutatkozott meg h soha nem ölelgetett, puszilgatott. Utalta az összebújást. /Kivéve persze ha szex volt/

2021. márc. 30. 11:02
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen, mindig ölel,puszil,ezzel nincs gond. Sokszor plusz munkát vállal,hogy meg tudjon lepni valamivel vagy hogy mindent megtudjon adni nekünk. :)
2021. márc. 30. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!