Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem lesz számára közömbös?

"a kapcsolatunk elején többször elmondta,hogy sosem tud mást úgy szeretni,mint ezt a nőt"
Korrekt volt, elmondta, te pedig ennek tudatában vele maradtál. Az, hogy ezen 6 év alatt sem tudtál túllendülni, nem az ő hibája. Abszolút együtt érzek veled, de ez nem fog változni.

Én más nézeten vagyok:
- az elején bevallotta, hogy sosem felejti el. Ne csodálkozzon senki, hiszen 7 év egy nővel és két gyerekkel, az nemcsak egy pillanat,
- a nő hagyta el őt a gyerekekkel együtt, tehát a nő aligha fogadja be,
- 6 éve együtt vagytok és már nem emlegeti a nőt, vagy csak nagy ritkán, amikor elkerülhetetlen,
- Te szereted és azóta alighanem beletörődött, hogy a régi kapcsolatnak vége,
- fölöslegesen nem fantáziálj, főleg, nehogy légy féltékeny!
Ffi.
Kedves utolsó!
Köszi a válaszodat,örülök,hogy egy férfi szemszögéből is kaptam választ! :)

Azok után, amit a #7-ben leírtál nyugodtan hidd el, hogy a párod rendes ember, mert:
- törődik a gyerekeivel (hiszen részben az övéi is),
- többletmunkát vállal, hogy ne szoruljon rád, ha fizetnie kell,
- "Tkp. nagyon sok mindent megtesz értem" (ezt Te írtad).
Idővel a gyerekeivel rendeződhet a viszony, hogy pozitív véleményt alkossanak rólad, hiszen (általános, de rossz jelenség), hogy most még az anyjuk befolyása alatt vannak. Ez viszont arra is utal, hogy nem tudja feldolgozni, hogy a (jó, mert jónak látja még mindig) férje már mást szeret.
Azt javaslom, hogy bízz a párodban, őszintén írtam most mindent, megvan hozzá a korom, hogy tudjak viszonylag helyes véleményt alkotni.
Minden jót!
Kedves utolsó!
Köszönöm a korrekt,átfogó választ!
Minden jót kívánok Neked! :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!