Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sosem lesz számára közömbös?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem lesz számára közömbös?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Páromnak korábban volt egy 7 éves kapcsolata,amelyből 2 gyerek született. Anno a nő hagyta el a páromat. Úgy veszem észre,hogy számára még a mai napig fontos ez a nő, a kapcsolatunk elején többször elmondta,hogy sosem tud mást úgy szeretni,mint ezt a nőt.Azóta eltelt 6 év,jogy együtt vagyunk,de nagyon bizonytalan vagyok. Ha megkérdezem nyilván nem mondaná meg,hogy szereti,még ha így is lenne. Szerintetek ez valós félelem vagy én reagálok túl?

2021. márc. 17. 15:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

"a kapcsolatunk elején többször elmondta,hogy sosem tud mást úgy szeretni,mint ezt a nőt"

Korrekt volt, elmondta, te pedig ennek tudatában vele maradtál. Az, hogy ezen 6 év alatt sem tudtál túllendülni, nem az ő hibája. Abszolút együtt érzek veled, de ez nem fog változni.

2021. márc. 17. 15:15
 2/13 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a válaszodat, viszont itt nem arról van szó konkrétan,hogy nem tudtam rajta túllendülni. Tudom,hogy sajnos már csak a gyerekek miatt is mindig itt lesz az életünkben. Viszont nem tudom,hogy a párom csak a gyerekek miatt foglalkozik vele,vagy egyébként sem közömbös iránta érzelmileg. Nyilván ha ígyis lenne,ezt nem mondaná a szemembe,hogy ne bántson meg.
2021. márc. 17. 15:23
 3/13 anonim ***** válasza:
73%
Hát, szerintem abból, hogy bevallotta, sosem fog úgy szeretni senkit, mint az exét, teljesen nyilvánvaló, hogy mindig is érezni fog iránta valamit. Ráadásként ott van két közös gyermek is. Én nem vonom kétségbe a szerelmeteket, biztos szeretitek egymást (főleg te) de számomra kívülállóként és abból, amiket leírtál, teljesen egyértelmű, hogy nem az első helyen vagy nála.
2021. márc. 17. 15:27
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Én más nézeten vagyok:

- az elején bevallotta, hogy sosem felejti el. Ne csodálkozzon senki, hiszen 7 év egy nővel és két gyerekkel, az nemcsak egy pillanat,

- a nő hagyta el őt a gyerekekkel együtt, tehát a nő aligha fogadja be,

- 6 éve együtt vagytok és már nem emlegeti a nőt, vagy csak nagy ritkán, amikor elkerülhetetlen,

- Te szereted és azóta alighanem beletörődött, hogy a régi kapcsolatnak vége,

- fölöslegesen nem fantáziálj, főleg, nehogy légy féltékeny!

Ffi.

2021. márc. 17. 15:51
 5/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Köszi a válaszodat,örülök,hogy egy férfi szemszögéből is kaptam választ! :)

2021. márc. 17. 18:11
 6/13 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy megállapítsd, valós-e a félelmed, elsősorban azt kell megvizsgálnod, most (az elmúlt pár évben) hogyan viszonyul hozzád, és kevésbé azt, nem sokkal a válása után hogyan viszonyult a dologhoz. Pl. neked kell-e mindenben alkalmazkodnod a gyerekek láthatása körül, vagy a gyerekeket a ti életetekbe vonja be, anyagilag kiegyensúlyozott-e a kapcsolatotok, vagy neked kell minden közös programot finanszíroznod, ha valamilyen konfliktus van, akkor figyelembe veszi-e a te szempontjaidat, és hasonlók.
2021. márc. 17. 21:03
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!Szerencsére ilyesmi problémák nincsenek. A gyerekeket próbálja a lehető leginkább bevonni az életünkbe több-kisebb sikerrel. Én abszolút nyitott és rugalmas vagyok velük, de sajnos ők nem minden esetben viszonozzák ezt. Mivel már 15,illetve 11 évesek nagy szerepet játszik az is,hogy az anyjuk szándékosan ellenem uszítsa őket. Ezt már elfogadtam, talán ahogy felnőnek elmúlik a részükről ez az ellenségesség.Anyagilag mindent megtesz a párom,hogy a legjobb legyen. Rengeteg munkát vállal,hogy a gyerektartást és a közös költségeinek nagy részét állni tudna. Vitáknál is figyelembe veszi az én szempontjaimat,megvéd,támogat. Tulajdonképpen nagyon sok mindent megtesz értem. Így átgondolva a válaszodat, talán én vagyok a hülye,hogy ilyen irreális félelmeim vannak. Csak sajnos mindig a fejemben motoszkál a gondolat,hogy remélem már nem így gondolja,mert nem akarok egy második lehetőség lenni. Tudom,hogy én saját magam mérgezem, de nem tudok ezen a részen túllendülni.
2021. márc. 17. 21:49
 8/13 anonim ***** válasza:

Azok után, amit a #7-ben leírtál nyugodtan hidd el, hogy a párod rendes ember, mert:

- törődik a gyerekeivel (hiszen részben az övéi is),

- többletmunkát vállal, hogy ne szoruljon rád, ha fizetnie kell,

- "Tkp. nagyon sok mindent megtesz értem" (ezt Te írtad).

Idővel a gyerekeivel rendeződhet a viszony, hogy pozitív véleményt alkossanak rólad, hiszen (általános, de rossz jelenség), hogy most még az anyjuk befolyása alatt vannak. Ez viszont arra is utal, hogy nem tudja feldolgozni, hogy a (jó, mert jónak látja még mindig) férje már mást szeret.

Azt javaslom, hogy bízz a párodban, őszintén írtam most mindent, megvan hozzá a korom, hogy tudjak viszonylag helyes véleményt alkotni.

Minden jót!

2021. márc. 18. 14:25
 9/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Köszönöm a korrekt,átfogó választ!

Minden jót kívánok Neked! :)

2021. márc. 18. 21:24
 10/13 anonim ***** válasza:
Én viszont pont olyan vagyok lelkileg mint te. Éveken át rágódok azon amit hozzám vágtak és nem tetszett. Nekem is mondott évekkel ezelőtt olyat a párom ami ha eszembe jut a mai napig nem tudom túl tenni magam rajta. Őszintén én sem örülnek neki ha összejönnek egy pasival és megmondaná h soha nem fog úgy szeretni mint egy másik nőt. Szerintem ezt talán nem kellett volna kimondania még ha így is érez. Vannak olyan dolgok amiket nem kellene közölni a másikkal mert az nem építő jellegű hanem inkább romboló a kapcsolatra nézve. Biztos elvan veled különben nem lennetek 6 éve együtt. Kimutatja intimitással is a szeretetet feled ? Ölelget, puszilgat?
2021. márc. 30. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!