Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell egy kisebb szexuális problémából párkapcsolati perpatvart kavarni? Miért kombinál feleslegesen minden nő?
Mekkora barom vagy. Az a minimum, hogy kielégíted, ahogy ő szeretné, és nem sérted meg azzal, hogy hozzávágsz egy vibrit, mert neked nincs kedved erőfeszítést tenni.
Engedd el akkor, hadd találjon normális férfit, mert te nem vagy férfi, csak egy önző kis pöcs.
7-es, én se ezt tettem volna.
De másik oldalról viszont a kérdező viselkedését így tudom leírni: a párjának valami nem volt jó a szexben, és ő arra gondolt, hátha ezzel segíteni tudna neki. Mindenképpen jót akart neki, még ha nem is ez volt a jó megoldás.
Az én nézőpontom szerint, ha valaki jót akar a másiknak, azt mindenképpen méltányolni kell, még akkor is, ha éppenséggel nem jót tett.
Vagyis a kérdező barátnője udvariasan és kulturált hangon ezt mondhatta volna: "Köszönöm, hogy jót akartál nekem, hogy meg akartad oldani a problémát, de számomra az volna a jó megoldás, ha nem segédeszközzel, hanem anélkül, csupán teveled érném ezt el."
Ezt biztos nem vette volna rossz néven a kérdező sem, hisz a kérdése is arról szólt, hogy miért kellett ebből ekkora cirkuszt csinálnia a barátnőjének.
És igen, az, hogy a barátnő nem látja a jó szándékot mögötte, és nem tudott kulturáltan reagálni, azzal kiállította magáról a bizonyítványt. Én biztos elgondolkodnék, hogy egy ilyen hisztigéppel akarom-e leélni az életemet.
Speciel én nem maradnék olyan pasival, aki nem tud normálisan kinyalni. Ha én nem vagyok egy lusta dög az ágyban, akkor a másik se legyen az.
Értem a barátnődet. Vibrátor az akkor fun, ha épp nincs lehetőség szexelni és ez egyénileg megoldható vagy szex közben kiegészítésként a partnerrel.
Csináld neki legalább akkor a vibrátorral te és közben csókolgathatnád ugyanúgy és foglalkozhatnál vele, kis fantázia, ez lenne a minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!