Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön át hozzám soha?
Egyszer nem volt még nálam. Már nem is hívom, mert mindig talált valami kifogást. Nyilván neki kényelmesebb, hogy nem ő jön. Egy varosban élünk. Csak ő a belvárosban én meg nem. Más haverjahoz se megy át, aki "kintebb" lakik.
Na de engem csak érdekelne, hol/ hogy él a másik..

Nem,hanem például mivel én dolgozom, ő meg jelenleg nem, így nem csak nekem kéne állandóan menni, munka után, ami 12 óra és hajnalban kelek.
Tehát ilyen apró gesztus, hogy ne csak én menjek már állandóan, mikor tök fáradt vagyok.
De különben majd egy év után azt se tudni, hogy hol lakik a másik, szerintem nem túl normalis, bármennyire is kényelmes ember vagyok.

Hát de itt akkor érzed, hogy ez nagyobb problémára utal, mint csak arra, hogy nem nézi meg a függönyöket.
Nem megy, mert ezek szerint te mindig mész - én biztos nem mennék mindig, de nem is lennék olyan emberrel, aki ahogy mondod, ilyen apróságot nem tesz meg.
Nem érdekled annyira, mint téged ő, és ezt ki is mutatja. Innentől te döntesz.

Ha máshoz sem megy át, akkor ilyen kényelmes, önző típus szerintem.
Mondani akartam, hogy én azért nem mentem át exemhez, mert a családja kikészített (folyton lehúztak), de szerintem itt nem erről van szó.
Egyedül élek.
Kényelmes, önző igen. Van egy haverja, kb itt lakik,ahol én.
Egyszer mondtam neki, hogy én többet nem is fogom hívni. Mondta, hogy ez a haverja is ugyanezt mondta neki.
Szóval igen, ilyen.
Csak engem meg ez időnként zavar..

Mert a helyébe mész.
Ne menj, és kiderül, mit akar, mire tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!