Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem jön át hozzám soha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön át hozzám soha?

Figyelt kérdés

Egyszer nem volt még nálam. Már nem is hívom, mert mindig talált valami kifogást. Nyilván neki kényelmesebb, hogy nem ő jön. Egy varosban élünk. Csak ő a belvárosban én meg nem. Más haverjahoz se megy át, aki "kintebb" lakik.

Na de engem csak érdekelne, hol/ hogy él a másik..

2021. márc. 17. 13:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
De őt nem érdekli. Ő nem te vagy.
2021. márc. 17. 13:12
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen, csak ez nem fura egy kicsit?
2021. márc. 17. 13:19
 3/11 anonim ***** válasza:
26%
Hogy mind mások vagyunk? Nem. Őszintén engem sem érdekelne nagyon a másik lakása, minek menjek körbenézni? Én is jobban szeretek itthon lenni, kényelmesebb.
2021. márc. 17. 13:25
 4/11 anonim ***** válasza:
28%
Nálam egyszer volt a párom kb 2 órára, azonkívül mindig én megyek át, mert neki van kutyája, hozzánk pedig nem hozhatná át, nekem ezzel nincs semmi bajom, Őt sem zavarja.
2021. márc. 17. 13:27
 5/11 A kérdező kommentje:

Nem,hanem például mivel én dolgozom, ő meg jelenleg nem, így nem csak nekem kéne állandóan menni, munka után, ami 12 óra és hajnalban kelek.

Tehát ilyen apró gesztus, hogy ne csak én menjek már állandóan, mikor tök fáradt vagyok.

De különben majd egy év után azt se tudni, hogy hol lakik a másik, szerintem nem túl normalis, bármennyire is kényelmes ember vagyok.

2021. márc. 17. 13:30
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát de itt akkor érzed, hogy ez nagyobb problémára utal, mint csak arra, hogy nem nézi meg a függönyöket.

Nem megy, mert ezek szerint te mindig mész - én biztos nem mennék mindig, de nem is lennék olyan emberrel, aki ahogy mondod, ilyen apróságot nem tesz meg.

Nem érdekled annyira, mint téged ő, és ezt ki is mutatja. Innentől te döntesz.

2021. márc. 17. 13:34
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha máshoz sem megy át, akkor ilyen kényelmes, önző típus szerintem.

Mondani akartam, hogy én azért nem mentem át exemhez, mert a családja kikészített (folyton lehúztak), de szerintem itt nem erről van szó.

2021. márc. 17. 13:53
 8/11 A kérdező kommentje:

Egyedül élek.

Kényelmes, önző igen. Van egy haverja, kb itt lakik,ahol én.

Egyszer mondtam neki, hogy én többet nem is fogom hívni. Mondta, hogy ez a haverja is ugyanezt mondta neki.

Szóval igen, ilyen.

Csak engem meg ez időnként zavar..

2021. márc. 17. 13:56
 9/11 anonim ***** válasza:
mondjuk valószínűleg bűn lusta, meg önző is. Minek ilyennel egyáltalán kezdeni?
2021. márc. 17. 14:55
 10/11 anonim ***** válasza:

Mert a helyébe mész.

Ne menj, és kiderül, mit akar, mire tart.

2021. márc. 17. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!