Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogalmam sincs mit csináljak Ha valakinek van valami tanácsa kérem írja meg?
Szóval
Férjemről van szó
3éve vagyunk együtt ebből 1 éve házasok
És van egy 2hónapos kislányunk
Neki van egy kisfia, 6 éves
Igenám, csak hogy most jön a csavar
Kiderült, hogy van egy másik gyereke is, ő 9éves
És a legnagyobb probléma, hogy nem páromtól tudtam meg...
Nem kutakodtam, anyósommal beszélgettem, és egyszer csak megszólalt, hogy a fia teljesen úgy viselkedik, mint akinek csak 2 gyereke van
Én csak néztem hülyén, de nem szóltam, hogy nem tudok a másik gyerekről
Óvatosan, hogy ne legyen feltűnő elkezdtem kérdezősködni arról a gyerkőcröl, az anyukájáról, arról a kapcsolatról
Csalódtam páromban
Hatalmasat
Közben kiderült még 1-2kis hazugsága
De ő még nem tudja, hogy ezzel, és még sok mással tisztában vagyok
Nem vagyok veszekedős tipús
Pedig megtehetném, hisz nem egyszer itthon hagyott a kislánnyal, mert neki a haverok fontosabbak, és valamelyik csettint egyet ő ugrik
Sosem tettem szóvá
Persze menjen, kell neki is
Nade szinte minden egyes nap eljátsza
Akár meló után
Akár hétvégén
Alig látjuk
És most már igazából azt sem tudom merre jár
A bizalmam megrendült
És fogalmam sincs, hogy állítsam szembe a ténnyel, hogy mindenről tudok

Ne aggodj par honap es tőled is lelép. Keresi a következőt, vagy mar meg is van.
Gyakorlatilag eddig se foglalkozott a gyerekkel csak te nem akartad látni a nagy ködben.

Lépj le, és kérj gyerektartást. :)
Mekkora szemétláda, te jó ég. Az a baj, hogy szerintem megcsinálja ezt még pár nővel. Mondjuk nagyon érdekes, hogy a "kedves mama" is csak most hozta szóba, pedig gondolom, már régebben sem viselkedett igazi apaként azzal a gyerekkel. Az egy dolog, hogy azt hitte, hogy te is tudsz róla...
Én lelépnék, és telefonon cseszném le. Akkor nem lenne esélye megütni, vagy ilyesmi.

Barátnőm exe ilyen. 2 év szuper kapcsolat után jött a gyerek.
A srác egyre többet haverozott, kiderült, hogy van két másik gyerek másik nőktől. Kiderült, a másodikkal még csak terhes volt a nő, mikor a pasi elkezdett a barátnőmnek udvarolni 😒
Ezután barátnőm kidobta, 2 év múlva már egy másik csaj volt tőle terhes megint.
Amúgy egy vonzó normális dolgozó férfiról beszélünk, nem ilyen kisebbségi falu bikája.
Szerintem ez egy fétis, vagy betegség. Arra izgul, hogy családot alapít, ha megvan az utód, nem bír magával, újra akarja kezdeni.

Nem ertem az ilyen ferfiak, akik nem birnak elviselni egy gyereket, miert vallalnak. Borzalmas. Egyaltalan nem lenne serto, ha mar elore kozolne az aktualis partnerrel, hogy bocsi, de en nem szeretnek csaladot alapitani, az nem nekem valo. Maris kevesebb szerencsetlen megtort gyerek lenne a vilagon.
Azt meg vegkepp nem ertem, hogy miert is kellene elfogadni azt, ha valaki minden elol elmenekul haverozni meg massal kefelni, mert neki jar a szabadsag, meg hogy levegot vegyen? Miert baj ez? Hat, azert mert megbizhatatlan, felelotlen. Az ilyen ember eljen kotetlenul, laza kapcsolatban, vagy szexkalandokkal, nincs ezzel semmi gond, csak ne kosson magahoz masokat, hogy aztan otthagyja oket. Nagyon gaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!