Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan lehet tudni biztosra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni biztosra, hogy valaki szeret minket?

Figyelt kérdés
2021. márc. 16. 18:07
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Sehonnan. Mondani és tenni bármit lehet.
2021. márc. 16. 18:09
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

kitart mellettem

ahogyan rámnéz

keresi a kapcsolatot velem

gyengéd

figyelmesen hallgat

bókol

2021. márc. 16. 18:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Sehonnan
2021. márc. 16. 18:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

bocs, ez most elég erős lesz, de elsőre az ugrott be, hpgy ha hagyja magát ezerszerre is hülyére venni...

amúgy érezhető. te vagy neki az első (gondolata), veled akar megosztani mindent, akár egy boldog pillanatot, szép fotót, jó zenét, viccet stb stb

2021. márc. 16. 19:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem megérzés. Plusz ha sok félreérthető dolgot csinál, az már gyanús. Légy résen! De ne stresszelj rá.
2021. márc. 16. 19:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Én ezeket valahogy sosem érzem, viszont ha már elkezdek agyalni rajta, lerontanà.
2021. márc. 16. 19:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Meditálni kell, vagy begombázni, és belenézni az érzéseibe. A többi nem 100%, de egy kis elemzés gyakorlással az is elég.
2021. márc. 17. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!