Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell szerintetek visekednem abban a szituációban ha a home office végeztével a barátom újra talalkozni fog a cégen belül a volt barátnőjével?
Habár nàlunk nincsenek ilyesmik de amikor témába kerulnek hasonlok (pl magántanárhoz jár stb), én humorosan szoktam kezelni, hogy ha lennének vágyai vagy vannak esetleg plátóik, rajtam nyugodtan kiélheti azt is :D
Azaz bebujnék a (tanito/kollegina)szerepbe, de csak poénbol, szerepjátékoknál azért még nem tartunk az ágyban.
De ha köztetek az ilyesmiknek ilyan poén beütése van, szerintem az nem lenne rossz
Hogyhogy "hogyan kéne viselkedned"? Neked, személy szerint? Nem nagyítod egy kicsit fel a dolgot? Biztos, hogy maximális az a bizalom?
A párod, gondolom, felnőtt ember. Legrosszabb esetben a home office utáni első napon lesz bent a melóhelyen egy kellemetlen találkozása és rosszkedvűen jön haza. Ez esetben biztosítsd megértésedről és ha kell, vigasztald meg, ennyi.
Hát annyira azért mégsem bízol meg benne, ha ezen ennyit agyalsz.
Úgyis látni fogod rajta ha valami gond lenne, elég lesz akkor foglalkoznod a témával. Addig csak magadat gyötröd, fölösleges.
A csaj a fura személyiség? Biztos??
Én ezzel az emberrel egy hetet nem terveznék, nem egy életet.
Hanarosan szerintem te is repülni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!