Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai kor párkeresés szempontjából miért inkább a nőknek kedvez, mint a férfiaknak?
Hogy hol élek? Hát a földön! :D Ahhoz, hogy egy srác párt találjon elég annyi, hogy nem ül egész nap a gép előtt a WoW-al játszogatva, hanem társaságba jár, néha mozog egy kicsit és igyekszik nem olyan ruhákat hordani, amik soha nem voltak trendik.
Ellenben, ha ennyit megtesz egy csaj még csak azt éri el, hogy nem veti ki magából a társadalom. :D
Régen is úgy volt,hogy a férfi kezdeményezett a nőnek.
Egyébként nem értem miért kell ezen filozni,elvégre,ha végig gondolod eleinte a férfiak hajtanak,utána meg a nő.
Elvégre ő vezeti a háztartást,szül gyereket meg minden.
Jó manapság már nem egészen van így,de sajnos a korosztályunkba kevés már az érett ember.
Amúgy abszolút nem vagyunk jobb helyzetbe,mert,ha tetszik nekünk egy fiú és mi kezdeményezünk jön,h ribanc meg minden....
Abszolút nem értem ilyenkor a helyzetet,na mindegy.
19L
Ha neked nem..akkor nekem sem:D
am kérdező...18 éves vagy..szombaton menj el egy buliba és partíízzál egy jót ..ne ilyeneken rágóódj;) én is ezt fogom csinálni:)
jólvan nem figyeltem!
most ne hogy hagyjad ám h örüljek magamnak:D csak tippeltem..és jól:P
"Nem, nem volt. És azért gondolom, hogy így van, mert a fiúnak kell kezdeményezni, a nőnek regálni, ezért a nő szerintem előnyben van."
Ez nem feltétlenül igaz, nálam már vagy 5 csaj is bepróbálkozott és még csak 23 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!