Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai kor párkeresés szempontjából miért inkább a nőknek kedvez, mint a férfiaknak?
nekem sosem volt még barátom. nem tudom, hogy te hány éves vagy..
15/L
A nőknek több bajuk van ezzel, csak köztük kevesebb csaj nyavalyog ezen, mint nálunk, hímeknél.
Egy pasi könnyebben talál párt, ha ad egy kicsit magára.
kérdező neked még nem volt csajod? am sztem ez nem igaz, mert ha úgy veszed ha egy csajnak volt pasija...akkor annak a pasinak is volt csaja:D szal egál:)
17/L
kevesebb csaj nyavalyog ezen? hol élsz te? :D
sok fiúnak azért nincs vagy nem volt még barátnője mert besz*ri...
mondjuk ez igaz...a csaj van jobb helyzetben:) de ahyogy mondtad a pasinak kell odameni...azért nincs sokaknak mert nem mernek odamenni...sztem:D
vagy te h vagy ezzel?
Mert a nőknek nagyobb az igényük
Meg azért a fiúknak is. Pl , fontos nekik is,hogy hogy nézzen ki egy lány. Aki átlagos ahhoz gondolom oda se megy,gondolok ilyenkor az öltözékre. Aki inkább nem vesz fel divatos cuccokat, inkább csinosan öltözködik . Szóval szerintem a fiúknak is van igényük ahhoz ,hogy kivel jöjjön össze, nem hiszem, hogy lejjebb tenné a mércét.
Meg azért ha plázacica típusú csajokra vársz az már rég rossz :)
Viszont ha egy férfi ad egy kicsit magára, ápolt ám de mégis csúnya, de van pénze akkor lehet sikere a csajoknál.
Egy nőnek viszont mindennek meg kell felelnie. Ha mondjuk csúnya akkor is többet kell beleadnia ,hogy szerezzen magának valakit. Tehát nem hiszem, hogy a nők nek szerencsésebb a helyzetük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!