Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy állsz hozzá ahhoz, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy állsz hozzá ahhoz, hogy a párod ellenkező neműekkel beszél? Kikkel ,,szabad" beszélnie? És kivel ,,tilos"

Figyelt kérdés
Ne szó szerint értésétek azt, hogy szabad és tilos, de értitek mire gondolok, nektek mi fér bele?
2021. márc. 15. 13:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
5: 1-es vagyok, természetesen az más. én most hirtelen olyanra gondoltam, hogy este fekszünk a kanapén, és kb a semmiről írogatnak egymásnak valakivel.
2021. márc. 15. 13:53
 12/18 anonim ***** válasza:
47%

Az nem zavar, ha valami régi barátnőjével beszél alkalmanként, vagy baráti társaságban találkozik vele.

Ezen kívül semmi mást nem nézek el. Exekkel, random lányokkal se ne beszélgessen, se ne találkozgasson. Nem vagyok hülye, nyilván nem barátilag találkozik kettesben két ellenkező nemű ember. Én sem beszélgetek a párom mellett más srácokkal.

2021. márc. 15. 14:11
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ha az a kérdés, hogy kolléganővel beszélhet e, nyilván igen. De ne munkaidőn kívül találkozgassanak meg hasonlók, az nyilván gyanús :D
2021. márc. 15. 14:29
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem az számít, hogy kikkel beszél, hanem hogy hogyan. Egy esélyt mindenki kap eljátszani. Én engedem, mosolyogva. De nagyon is résen vagyok és az első hibánál kúrom is ki. 🥰
2021. márc. 15. 15:34
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ameddig nem az én rovásomra megy, azzal beszélget és találkozik, akivel akar. Én baromira nem akarom, hogy azért ne legyek megcsalva, mert eltiltom másoktól. Tartom annyira jónak a viszonyunkat és kapcsolatunkat, és tartom magunkat eléggé két felnőtt embernek, hogy ha valami gond van a kapcsolatunkkal, akkor ne kifelé, hanem befelé forduljunk.

Cserébe, ha van annyira ostoba, hogy megcsal, amit tuti, hogy meg fogok tudni, mert nem vagyok sem buta, sem vak, akkor nincs második esély, mehet isten hírével még aznap.

2021. márc. 15. 15:48
 16/18 anonim ***** válasza:
Én mindig is azt mondtam, hogy mindent szabad mindenkinek, ne korlátozzuk egymást, viszont közben legyünk őszinték, tehát ne legyen sunnyogás, meg kétértelmű üzenetek sem. És nem azért, mert “jaj mit szól a másik”, meg “meg ne lássa”, hanem mert egy normális kapcsolatban eleve nincs igénye erre az embernek, és maga miatt sem csinálja. Na persze addig gondoltam így, amíg azalatt a 6 év alatt, amióta kisebb megszakításokkal párkapcsolatban élek, először előfordult velem ilyen. Mármint, hogy a párom közeli beszélő viszonyba került egy kolleganőjével, és órákat üzengetnek egy nap. Továbbá azt is mondtam mindig, hogy bármi van, soha nem olvasok bele a másik üzeneteibe. Hát erre is ràcáfoltam a napokban, mert nem bírtam ki, annyira gyanús volt. :D. Persze a megérzéseim mindig jók, volt is ott kisebb flörtölgetés, annak ellenére, hogy váltig állítja, nem akarnak egymástól semmit, a csajnak is barátja van, stb. Azóta ezt már elméletileg “megbeszéltük”, de a bizalom részemről megsérült, meg gondolom ő sem mer ezután őszinte lenni, hogy ekkora balhét csináltam. Azóta megváltoztatta a feloldó kódját, amit eddig praktikus okokból (nem ilyenek miatt) tudtam én is, így jogomban áll azt feltételezni, hogy folytatta, csak sunyiban. Szóval visszakanyarodva: azért nem kéne random ellenkező neműekkel rendszeresen chatelgetni, mert ilyen szitukba lehet vele keveredni, a másik lelkén sebet enteni akkor is ha nincs köztetek semmi, plusz mindkét fél eljátszhatja a másik bizalmát. Szerintem egy mély barátság érhet annyit hogy többször is átrágjuk a párunkkal a témát, de egy random kis félidegen r*ngyó nem ér ennyit, vagy ha ér akkor az a kapcsolat kuka. Ahogy valószínűleg a miénk is az lesz...
2021. márc. 16. 08:24
 17/18 anonim ***** válasza:

“Én mindig is azt mondtam, hogy mindent szabad mindenkinek, ne korlátozzuk egymást, “

Már elnézést, de egy párkapcsolatról beszélünk, ahol két ember elkötelezi magát egymás iránt. Már hogy lenne mindent szabad? Szerintem párkapcsolatban tilos a mással flörtölgetés, a másokkal félreérthetően gyakori csetelgetés, a sunnyogás, a kettesben találkozgatás ellenkező neműekkel és így tovább. Hacsak nem nyitott kapcsolatban vagytok. Hogy miért? Nem azért, mert a másik fél megtiltja, hanem mert ha szereted és tiszteled a párodat, akkor ne érdekeljen senki más és ne is akarj félreérthető szituációkat generálni, vagy feleslegesen aggasztani a párodat. Ezzel mindenkinek tisztában kéne lennie, aki belemegy egy párkapcsolatba, ugyanis egy párkapcsolatnak vannak szabályai. Ha nem tudsz hűséges lenni, akkor maradj szingli.

Viszont! Ez nem jelenti azt, hogy a kontrollmánia, az egymás telefonjainak ellenőrizgetése meg a folytonos féltékenykedés elfogadható lenne. Akkor működik jól a kapcsolat, ha megbízunk egymásban, és ugyanakkor nem adunk okot arra, hogy ne bízzanak bennünk. Nekem ez a véleményem :)

2021. márc. 16. 09:14
 18/18 anonim ***** válasza:

Igen, 17, én is erre akartam kilyukadni, hogy ideális esetben igénye sincs ilyenre az embernek, aki kapcsolatban él, meg minden másban is egyetértek veled. De ha belekerülsz egy ilyen helyzetbe, már nem látod annyira feketén vagy fehéren. Gondolok itt arra, hogy kijelentjük előre, hogy azonnal szakítunk, ha ilyen van, vagy hogy “én aztán akkor sem túrok bele a másik telefonjába”. Én is kijelentettem, aztán amikor jött a szitu akkor a saját viselkedésem is meglepett. :/

Egyrészt hogy nem szakítottam, mert annyira szürke zóna volt az a beszélgetés, meg maga a helyzet, hogy az amúgy eddig jól működő, több éves kapcsolatot képtelen lettem volna kikukàzni emiatt, másrészt pedig jogom volt az igazsághoz, úgy érzem, és a sima beszélgetés, ami megelőzte amúgy a kutakodást, láthatóan nem segített, pedig úgy gondoltam, őszinték voltunk akkor.

2021. márc. 16. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!