Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek egy ilyen bonyolult helyzetben? :/
Nos hát..Nemtudom miként kezdhetném el..Talán azzak hogy kérnék mindenkit hogy ne ítéljen el,mert énis tudom hogy ez rohadtul nem helyes,és mindennap eszembe jut hogy nem kéne.
Na de történetünk úgy kezdődik hogy a nőveremnek volt egy barátja 2 éve.Szakítottak de még mindig szereti.
A volt barátjának a családja és a mi családunk olyan volt mint egy nagy család.
Én nagyon jóba vagyok mái napig az testvérével.
Szoktam is járni hozzáju ha hazajönnek külföldről.
És itt jön a probléma ami lassan egy éve nyomja a lelkemet.
A tesóm exe bevallotta tavaly nyáron hogy azért nem kezdett ki velem mert mégis csak a nővéremmel volt együtt.
De az az este után mindennap beszéltünk,és valami megváltozott..Mindig úgy tekintettem rá mintha a bátyám lenne,de az az este után másképp kezdtem tekinteni rá,és nem értettem miért és mi ez amit érzek.Olyan képtelenségnek tartottam hogy mindketten ugyanazon a napon 'megtetszünk egymásnak' de így történt.
Szóval a lényeg elkezdtünk vonzódni egymáshoz,olyan szinten hogy nemtudom szavakkal elmondani.
Télen mikor találkoztunk ahogy megláttam elöntött a vágy,csodálom hogy nem olvadtam el ott instant.
Tudnátok milyen érzés volt..Ahhh..és láttam rajta hogy ő is ugyanazt érzi amit én..
De most emberek,nagyon szar ember lennék?1 hónap múlva újra találkozunk és én abban reménykedek hogy lesz valami
..tudom hogy nem helyes de én ilyet még sosem éreztem.
Ha a testvereddel kozosen egyeztek meg a szakitasrol es bekeben valtak el, szerintem nincs vele problema. Engel pl nem zavarna ha a noverem osszejonne valamelyik exemmel, ha neki ez kell. Altalaban akkor van baj ha az adott szemely meg nem lepett tul a kapcsolaton, de ez 2 ev tavlatabol nem hiszem hogy lehetseges..
De en mindenkepp leulnek beszelni a tesommal.
Inkább nem írok semmi, mert lehet bannolnak.
De basszus! "Családtagba" vagy szerelmes? Hűha...
Szépen sorjában. Megvolt a nővéred, majd te, majd lehet anyukád.
De te döntesz! A tartásod fontosabb vagy egy gyüttment. Ha belemész, lehet egy örök életre elvágod magad néhány embernél.
Azt irod meg mindig szereti
...ebbol arra tudok gondolni, hogy a novered reszerol nem volt komoly a szakitas.
Egy biztos: nincs az a ferfi, aki miatt megbantanam a testveremet! Mar az elso probalkozasnal kozoltem volna vele, hogy Fiacskam, te a noverem exe vagy, allj le! Attol meg nem kell felrugni a port, sot! Pont azzal rugod majd fel, hogy osszejossz vele. Nem fognak jo szemmel nezni ratok, plusz a novered is elfelejtheted egy eletre. Ez 100%! Jol gondold meg, hogy mit fogsz lepni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!