Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sajnáltatják itt sokan magukat, a "nárcisztikus" ex-kanijuk miatt?
1.: Ki mondta, hogy gyere össze egy ilyennel?
2.: Ha titkolja ismerkedéskor, majd közben rájössz, hogy idióta, akkor miért nem rakod ki azonnal?
3.: Ha buta vagy, és vele maradsz, akkor minek sipítozol itt?
4.: Miért kell egy barom párkapcsolatra, mikor egy normális FÉRFI szeretője is lehetnél, függetlenül?
Jól látod kérdező. De viszont kérdéseim lennének:
1, Te sosem voltál még szerelmes? Ezek szerint nem, mert ha tudnád, akkor ilyenkor a realitás kikapcs, és könnyen átb×ó az ember;
2, Miért gond az neked, ha itt kér valaki segítséget, ha valamivel gondja van? A segítségkérés nem szégyen;
3, te hogyan oldanád meg ezen problémát?;
4, És ha nem tudja kirakni, mert olyan erős az illető személyisége, de az övé meg mondjuk nem?;
4, Ezt komolyan gondolod?:
"Miért kell egy barom párkapcsolatra, mikor egy normális FÉRFI szeretője is lehetnél, függetlenül?".
Csöbörből vödörbe.
12.-nek.
1.: 1X voltam. Tanultam az esetből, és soha többé. Ezt 17 éves koromtól tartom.
2.: Nem kérem, hogy húzz ki a kútból, mivel nem ugrom bele.
3.: Volt kolléganőmet zaklatta a pasija, aki kiköltözni sem akart. Szólt az akkori munkahelyünkön az őrök főnökének, egy ex-rendőrnek, aki némi apróért úgy elbeszélgetett a sráccal, hogy az még aznap kiköltözött.
4.: El sem jutok oda, hogy a fejemre nőjön. Ha látom a csajon, hogy kezd arcoskodni, megmutatom, hol az ajtó, majd jön másik.
5.: Komolyan. Neked nem jobb a kötöttségek nélküli férfitársaság, mint a fix, cseléd + lábtörlő + szexháziállat + anya szerep, egy bunkó mellett?
,, 1x voltam, tanultam az esetből "
Gondolhatod okoska, hogy akik itt felteszik a kérdéseket, azok sem fognak többet belemenni. Épp azzal tudunk tanulni az esetből, ha megtapasztaljuk. Én 18 évesen jöttem össze egy ilyen férfival, évekig semmi probléma nem volt közöttünk, így nem tudott játszmázni. 7-8 év után lépj már ki légyszíves erősen, okosan, fájdalom nélkül egy kapcsolatból, főleg úgy, hogy ő " nem enged", te pedig naivan egy ideig örülsz ennek, hogy mekkora lovag, hős szerelmes, aki nem akar elengedni. Mire szembesülsz azzal, hogy kivel van dolgod, már véged. Tönkretett, egy roncsot csinált belőled, elérte, hogy a függője legyél, mintha valami drog lenne. Lezárod a kapcsolatot, de megkeres, felbukkan. Lehet okoskodni, hogy tiltsd le. Lehet okoskodni, hogy válts telefonszámot. Rendben van, én még el is költöztem az előző lakásomból,mert volt, hogy az ajtó előtt dekkolt egy pokróccal, míg hajlandó nem voltam meghallgatni. Oké, és még mindig ott van a munkahely, a pandémia kellős közepén váltsak? Azért a lóf@sznak is van ám vége, hogy én tegyek meg mindent annak érdekében, hogy egy ilyen ember leakadjon rólam. Ezért vétek feltenni egy kérdést? Hogy mit lehet tenni az elengedés érdekében annak, aki tényleg mindent megpróbált, hogy kizárja az életéből? Legyél kedves és ne ítélkezz, megvan a saját bajunk a rosszindulatod nélkül is, elhiheted.
"Normális férfi szeretője is lehetnél"
micsoda lehetőség! :D
Itt visszanemtérő alkalom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!