Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretőnek lenni? Hogyan éli meg aki most ebben a helyzetben van? Valamint akiknek már véget ért? Miért ment bele?Meddig tartott? Alakult ki bármelyik felnel bármiféle érzelem?Miért tartja fent akár még most is aki még benne van?
Férfi és női oldalról is érdekelne minden ezzel kapcsolatban.
Köszönöm előre is ha valaki ír a saját esetleg környezetében történt tapasztalatokról.
29. Így-így. Szeretőknél ezért mondják, hogy olyan, mint a drog. Főleg jellegéből adódóan, nem mindig lehet folytatás, így akaratod, vágyad ellenére megvonnak valamit tőled.
És az erős szexuális vágy, nem múlik el varázsütésre.
Sokkal többet foglalkozott velem és több figyelmet kaptam, mint az előtte lévő volt szerelmemtől.
Még úgy is volt egy csomó ideje rám, hogy neje volt és nem félt kifejezni, hogy velem akar lenni. Randizgattunk egy csomót, barátoknak is bemutatott. Mindezeknél sokkal kevesebbet tett az, akibe szerelmes lettem.
Úgyhogy ebből a szempontból sok jó érzést és önbecsülést kaptam, hogy aki velem akar lenni az megoldja, a többi az csak kifogás. Most eltekintve a nejétől és csak erre a figyelemre fókuszálva, olyannal már nem állok le, akitől kevesebb törődést kapok, mint tőle. Ha neki is ment, akkor egy szingli pasinak nehogy már ne menjen.
A mérgező személyiség pedig abból állt, hogy egy csomót manipulált és hazudozott összevissza. Egy idő után inkább a szövege miatt feküdtem vele és manipulálás miatt, nem pedig mert én tényleg akartam és ez nem tett jót a későbbi szexuális életemnek. Ilyen volt végig a személyisége, csak amíg én is akartam mindent, amit nyújtott nekem, úgy nem tűnt fel. Nem értette meg, illetve nem érdekelte, hogy én már nem akarok szexelni, inkább belemanipulált. Hülye voltam és belementem többször a tényleges akaratom ellenére, csak azért mert ragaszkodtam hozzá. Nagyon ragaszkodó típus vagyok és nem akartam elveszíteni egy csomó ideig, úgyhogy az én hibám is persze, hogy nem álltam ki magamért. Nekem barátkozni is elég lett volna és beszélgetni már a végén. Szeretet és vágy nélkül lefeküdni valakivel, akit nem érdekel, hogy én ezt nem igazán akarom, már inkább rombol, annyira élvezni se lehet és a bizalmam is elment.
Lelkileg mégis jobban jöttem ki ebből az egészből, mint amilyen állapotban előtte voltam. Persze azt is megtanultam, hogy soha többet nem fekszem le valakivel, ha nem érzek vágyat saját magam akaratából, ha meg próbál valaki rábeszélni, az kuka. Ilyenre volt példa nem rég és ott tudtam hagyni.
30# vagyok
Így már érthető. Én is így gondoltam, csak kíváncsi voltam, hogy élted meg. A fontos, hogy tanultál belőle, és nem engeded többé meg senkinek, hogy tárgyként kezeljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!