Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretőnek lenni? Hogyan éli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretőnek lenni? Hogyan éli meg aki most ebben a helyzetben van? Valamint akiknek már véget ért? Miért ment bele?Meddig tartott? Alakult ki bármelyik felnel bármiféle érzelem?Miért tartja fent akár még most is aki még benne van?

Figyelt kérdés

Férfi és női oldalról is érdekelne minden ezzel kapcsolatban.

Köszönöm előre is ha valaki ír a saját esetleg környezetében történt tapasztalatokról.

2021. márc. 13. 17:26
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerető,viszony. Ha ezeket a szavakat látva,azonnal a mocskolódás,szemét ku@va,farkával gondolkozó. Nem azt mondom,hogy szép szavak,de egyszer bele kéne gondolni,hogy miért lett a férj/feleség szerető. Kicsit lekéne ülni és azon elgondolkozni,hogy miért férközött be egy harmadik. Most teljesen mindegy mi az indok,bármelyik részről.

Le lehet pontozni,egyéni döntés.

Nem ítélkezek,úgy él mindenki ahogy jól esik.

Nő vagyok,se szerető,se megcsalt nem vagyok.

2021. márc. 13. 19:42
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk mindketten kapcsolatban vagyunk, ő bejegyzett élettársiban. (Ők együtt élnek , mi távkapcsolatban.)Azért mentem bele,mert nála megvan az, ami a páromnál hiányzik és ő is hasonló okból. Mindkettőnkél fellángolás volt az elején, most úgy néz ki, ő már kicsit jobban szeret engem, mint én őt (legalábbis ezt mondja,de én nem hiszem el). Hogy hogyan élem meg? Visszafogom az érzelmeimet, mert tudom, hogy én sokkal jobban sérülnék,ha szerelmes lennék belé. Egyébként most elég rossz mindkettőnknek, mert már 3 hete nem láttuk egymást, és még egy darabig nem is fogjuk. Kicsit rossz az a tudat,hogy ha neki nem lenne a párja, én sokkal könnyebben mondanám azt,hogy gyere, próbáljuk meg, míg ő szerintem nehezebb mondaná ezt ellenkező esetben. De hát 7 év kapcsolatot nem könnyű felrúgni (az én kapcsolatom fiatalabb).

L

2021. márc. 13. 19:54
 23/33 anonim ***** válasza:
76%

Tudjátok,hogy mit nem értek? Ha vége a viszonynak,mert a férfi zárta le,hogy érzelmei vannak. Akkor miért tartja életben a kapcsolatott,ha már annak lehet nevezni,testi kapcsolat nélkül?

Későbbre tartogat,annyira jó fej vagyok,nem akar mást,mert mi már együtt voltunk stb.? Ja,őt hiába kérdezném:-)

2021. márc. 13. 20:19
 24/33 anonim ***** válasza:
68%

Szerető voltam. Alacsony volt az önbecsülésem egy szerelmi csalódás után és egy nős férfi adta vissza. Nem igazán volt lelkifurdalásom, mert a nő egy idő után tudott róla és a balhéjuk ellenére a férfi mindig keresett engem, őt még kevésbé zavarta, hogy felesége van, mint engem.

Nem voltam szerelmes, inkább ilyen ragaszkodás alakult ki, nőnek érezhettem magam és jól esett.

De egyébként aztán lassan rájöttem, hogy egy mérgező személy ez a pasi alapvetően és szépen eltüntettem az életemből.

Úgyhogy ez nekem csak egy ilyen kis epizód volt az életemben, ami egy szerelmi csalódás után segített is kicsit és mentálisan el is vett az egészségemből a pasi személyisége miatt.

Alapvetően tanultam arról, hogy a jövőben milyen férfira van szükségem és ez egy hasznos lecke volt és sokkal többre tartom magamat, mint ezelőtt.

A morális oldala annyira nem zavart a viszonynak, mivel tudtam, hogy nem szeretetből vannak együtt, a pasi feltűnően sokszor beszélt AZ EXről.

2021. márc. 13. 20:28
 25/33 anonim ***** válasza:
92%

Sokan a szeretőre haragszanak, pedig szerintem nem a szerető a hibás. engem az ex férjem megcsalt, összejött valakivel, elhagyott engem és a gyereket, elvált. Már a válópernél jött volna vissza, de nekem már nem kellett. Mivel kapcsolatfüggő, együtt maradt a nővel. Hozzám jár vissza sírni. A nőre egy percig sem haragszom, biztos vágyott valamire, amit a volt férjemtől megkapott. A volt férjem pedig belement,mivel ő is vágyott valamire, amit tőlem nem kapott meg.

1es voltam

2021. márc. 13. 20:44
 26/33 anonim ***** válasza:
43%
#25 pedig azért valahol a szerető is hibás, mondom úgy hogy nekem is volt, mert ha tudja hogy kapcsolatban van az illető, akkor lehetne nemet is mondani 🤷‍♂️
2021. márc. 13. 20:46
 27/33 anonim ***** válasza:
80%
6 ev utan egyszeruen kiszerettunk egymasbol.
2021. márc. 13. 23:10
 28/33 anonim ***** válasza:
86%

Volt ahol nem volt érzelem, szimpla barátság extrákkal.

Volt, ahol több lett. Ezért lett vége

Úgy látom a szeretői kapcsolatok általában pont az érzések miatt szakadnak meg, és hagynak összetört szíveket maguk mögött. Mindkét félnél

Volt pár hónapos, volt több éves, van most is

2021. márc. 13. 23:24
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
23# kérdésére válaszolva. Mert a szex kötődést alakít ki, függősséget. Amikor megszűnik a szex, a függősség még ott marad, pont mint az alkoholistáknál/drogosoknál, ha leteszik az alkoholt, attól még a szer/alkohol hiányzik. Az agy termeli a dopamint, ami a függősségért felelős. Idővel a fűggőséget is meg kell szüntetni. Amikor cigiztem kerek 1 évig kívántam a cigit, ha megéreztem a füstöt, beindult a nyáltermelés, mint a kutyáknal szó szerint. Minden függősség ilyen.
2021. márc. 14. 07:39
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

24# 'Szerető voltam. Alacsony volt az önbecsülésem egy szerelmi csalódás után és egy nős férfi adta vissza."

Hogy adhatta vissza az önbecsülésedet amikor pont fordítva történik, rombolt:

"De egyébként aztán lassan rájöttem, hogy egy mérgező személy"

"mentálisan el is vett az egészségemből a pasi személyisége miatt."

Nem azt kerdőjelezem meg, hogy miért voltál szerető. Hanem, hogy tud valami építeni, ha rossz? Te írtad, hogy mérgező volt a férfi, akkor hogyan építhette az önbecsülésedet?

2021. márc. 14. 07:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!