Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás vagy tovább tűrés?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 19 éves vagyok, a barátom nemsokára 24, 3 hónapja vagyunk együtt. Cserediákként egy másik országban tartózkodik, de úgy ítéltük meg, hogy van annyira erős a kapcsolat, hogy megpróbáljuk a táv ellenére is. Amióta elment, új emberekkel van, én betegesen féltékennyé váltam és állandóan ellenőrizgetem, ő pedig minden este szép lányokkal bulizik hajnalokig. Már volt egy nagyobb veszekedésünk, ahol a felállás szerint ő nagyon csúnyán beszélt velem, én meg szófogadóan bocsánatot kértem és változást ígérgettem. Most újabb vita van azon, hogy én birtokolni akarom és állandóan ellenőrizgetem. Most is csúnyán beszélt velem, de megelégeltem. Nem fogom elviselni, hogy állandóan szakítással fenyegetőzzön. Nagyon szeretem őt, és nem akarom elveszíteni, de ez nem állapot. Azt mondja érettebb barátnőre van szüksége, és ő nem kényszerített, hogy egy 5 évvel idősebb emberrel menjek bele egy kapcsolatba. De ugyanazen elv alapján őt se kényszerítette senki, hogy egy gimissel kezdjen. Fogalmam sincs, mit csináljak. Ki kellene állnom magamért, de elveszíteni se akarom. Viszont félek, hogy ennek szakítás lesz a vége.2021. márc. 12. 09:11
11/14 anonim 

válasza:

Szakítás egyértelműen. Eleve nem sokáig tartana, ha naponta csajokkal biulizik, másrészt a csúnya beszéd önmagában is megbocsájthatatlan. Aki szakítással fenyegetőzik, azt azonnal ott kell hagyni. TÖbb okból is. ELőször is manipulál, nem akar problémát megoldani, nagy mértékben és magasról sz.rik rád, nem vagy neki fontos. Kb. ezzel azt mondja, hogy "vagy elfogadod, hogy másokkal bulizom, dugok, vagy mehetsz ahova akarsz, nekem tök mindegy".
13/14 anonim 

válasza:

A távkapcsolatokból szinte mindig szakítás sül ki sajnos.
14/14 anonim 

válasza:

Őszintén szólva... neki sem lenne muszáj csajokkal lenni, posztolni stb. 3 hónap a mely bizalom kialakulásához is
Kevés idő. Szerintem ha már
Az elején problémás, és te is betegesen féltékennyé válsz mellette inkább hagyjatok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!