Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsolnátok a párkapcsolatommal illetően?
"vadidegenekkel bérelni lakást"
Tudom nem ez a kérdés lényege, de még barátaid sincsenek? Én is laktam jó néhány évig albérletben lakótársakkal, de mindig találtam olyan barátot, rokont, ismerőst, akivel tudtam együtt lakni. 4 évet laktam két gyerekkori jó barátommal, 2 évet laktam az unokatestvéremmel és még pár évet egy közös ismerőssel, akivel fiatalon dolgoztunk együtt nyári munkán.
Remélem azért is làtja ezt a sok nyivákoló férfi, aki kikéri magànak, hogy jellemtelennel nevezem, mert itt az élő példa.
Azt is kétled, kérdező, hogy valaha lett volna szerelem köztetek, tehàt választottál egy számodra nem megfelelő nőt, és önző módon sakkban tartod, de csak azért, mert gyáva vagy egyedül lenni, és félsz, hogy nem akad jobb, mert életképtelen vagy, és ez normális nőknek visszataszító. Jogosan félsz, de az a nagy büdös igazság, hogy a jelenlegi barátnőd is sokkal jobbat érdemel nálad.
Ez az igazi gerinctelen, csúszómászó mentalitás. 👏🏼
Ha az emeber budapesti, és nem keres 400 nettót havonta, jobban megéri szobát bérelni... Nem csak putri van, egy értelmesebb, élhető helyen lévő 12-14 nm-es szobát ki tudsz venni rezsivel együtt 80 ezerért, és legalább megtanulod, hogy a folyékony szappan és a wc papír nem korlátlan otthon, és hogy tiszta alsógatya is csak akkor van, ha mosol vagy újat veszel. :)
Ha az ember otthon lakik 2-3 évet, mert ezután tud saját lakást venni, szerintem oké. Az is oké, ha otthon lakik, mert nagy házban élnek, nem zavarják egymást, és nem akar kidobni havi 80-100 ezer Ft-ot, de önálló. De ha anya mos-főz, a fiúcska meg csak szórakozásra költ, az oltári gáz.
Nem tudom milyen idősek vagy milyen egészségügyi állapotban vannak a szüleid, de erre hivatkozni, hogy majd tied lesz a lakás... Igen, lehet 50 évesen örökölsz, jócskán kicsúszva mindenből. :)
De a kérdésre válaszolva: ha nem elég neked a barátnőd, akkor szakíts vele. De az, hogy 30+ évesen van párod, és 1 éven belül összeköltöztök, az alap elvárás lesz, erre számíts.
Várj egy picit, te most azért keccsölsz ott mert abban reménykedsz, hogy a szüleid 10 éven belül elhunynak? Mi van veled ember???
Lehet, hogy 90 éves korukig élnek, te akkor kb 60 leszel, addig te ott fogsz lakni mert nem vagy életrevaló? Miről beszélsz??? És még te ábrándozol más nőkről??
Atyaég, azonnal szakíts azzal a szerencsétlennel, ez nagyon beteg :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!