Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs otthon szex, de nem óhajtom megcsalni az asszonyt, mi a megoldás?
Jaj, süket duma. Vírus van, már lassan másfél éve. aki akar az tud szexelni
Gyerekre vigyáz szomszéd, nagyi.
Dugni lehet 15 percben is. Itt a vágy szűnt meg. Nehogy már elhidd, hogy meghal egy jó szexért, de jujajuj nem lehet. Én ha kívánok valakit, megtalálom a módját, hidd el.
Itt valami más van a háttérben....
Sztem már nem akar téged.
Nálunk 3 gyerek van itthon, mégis 2-3naponta meg tudjuk oldani...
Pedig se szomszéd, se nagyi...
Ebben az a szomorú, hogy ez a tipikus átlag, amit én is látok magam körül. Könnyű ilyenkor a férfit hibáztatni, pedig ahol nincs szex, nincs törődés sem.
Én válnék. Ha nem tudnék, mint ahogy sokan pont az anyagi közösség és gyerek miatt, hát szépen beújítanék valakit. Utána meg lehet pattogni milyen szemét is vagyok, hogy vannak még emberi vágyaim.
Ja, hát ha ronda vagy, az más. ... akkor természetesen elégedj meg a barát-feleségeddel
Szeretőt pont úgy találsz mint kapcsolatot. Normális ember olyan szeretőt keres, akihez egyébként is vonzódna.
Mi vagyunk egyszerűek :D
Ez jó
Egy szex nélküli kapcsolatban tengődsz, és csodálkozol hogy szeretőt ajánlanak.
Hát mondjad már kisszívem, milyen megoldás van még?
Ugye van még a két kezecskéd. Ez sem jó. Mi lehet még. Tessék:
guminő
ja mehetsz még prostizni
Remélem segítettem. Érett felnőtt férfira vall, hogy idegenektől kér segítséget a szexuális élete rendbetételéhez (amit egymaga szeretne megoldani...) de a feleségével nem beszél. Oké, tuti rendeződni fog, hajrá.
Szádat ki nem nyitnád azért otthon, de a feleséged is pont hozzád való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!